FOTO ⟩ "UgunsGrēks. Atgriešanās" TV pirmizrāde: negaidīts pavērsiens, pirmās intrigas un konflikti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Valentīndienas priekšvakarā ar jauno sezonu atgriežas kulta seriāls "UgunsGrēks", un turpmāk katru vakaru līdz ceturtdienai būs iespēja sekot līdzi iemīļoto varoņu gaitām, viesnīcā valdošajām intrigām un komiskiem pārpratumiem.

Atgriešanās sezona iesākas uz noslēpumainas nots – viesnīcas saimnieks Aivars Pētersons saaicina bijušos darbiniekus kopā, lai viņi sacenstos par iespēju tikt pie pils. Tikai viņi nezina, ka Aivaram ir slepena vēlme – uzzināt, kurš ir vainīgs skandālā, kas sabojāja viņa reputāciju un biznesu. Kad vainīgais noskaidrots, cīņa par īpašumu turpinās – Aivars rīko savstarpēju izbalsošanu, kas izraisa intrigas un konfliktus dalībnieku vidū. Vai tiešām pils jaunais īpašnieks tiks noskaidrots… izlozes rezultātā?

"Protams, ir pagājis laiks. Protams, mēs esam mainījušies. Protams, arī varoņi ir mainījušies. Tas ir tikai normāli un likumsakarīgi, un tagad, kad mēs viņus ieraudzīsim, mums pirmajā brīdī liksies: Vai! Tā novecojis!" Bet tad, kad tu esi draugu lokā, veries viņu acīs un dzirdi viņu smieklus, un tu dzirdi viņu vēl vecās, ierastās frāzes, tad tu saproti - nekas nav novecojis. Viss iet savu ritumu. Un tā tam ir jābūt," atgriešanos komentē režisore Inta Gorodecka.

Seriāla atgriešanās ir kā ballīte, kurā satikt iemīļotus, labi zināmus cilvēkus un iepazīties ar jauniem. Pētersona viesnīcā notiks patiešām trakas lietas. Cīņa par mantu, greizsirdība, zādzības un blēdības, baumas un pārpratumi, mīlas mokas un cirks. Ja tā par maz – būs arī slepkavības mēģinājumi. Un ne tikai mēģinājumi.

Jaunā sezona dāvās aizkustinošu satikšanos ar labi pazīstamiem seriāla tēliem, ko atveido Ilze Vazdika, Regīna Devīte, Zane Daudziņa, Ģirts Ķesteris, Jakovs Rafalsons, Ilze Pukinska, Egils Melbārdis un Uldis Dumpis, savukārt Rūta Dišlere, Kārlis Tols, Oskars Vīksne un citi aktieri ienesīs jaunas vēsmas.

"Ja jau esam uzdāvinājuši miljons prieka mirkļus skatītājiem, kāpēc gan to neturpināt tagad," lakoniski, bet sirsnīgi izteicās viens no seriāla vadošajiem aktieriem Ģirts Ķesteris.

Foto: "UgunsGrēks. Atgriešanās" aizkadri

No pirmdienas līdz ceturtdienai ik vakaru plkst. 21.10 jau no 13. februāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu