Pārdod zemi uz Mīlestības salas pie Horvātijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: xbrchx/Shutterstock

Šī nav nekāda "Jaunlatvija". Šī ir Galešnjakas sala pie Horvātijas krastiem – acīmredzamu iemeslu dēļ saukta arī par Mīlestības salu. Un šobrīd daļa no salas patiešām ir pārdošanā, ziņo aģentūra Reuters.

Neapdzīvotā Galešnjaka Pašmanas kanālā ir viena no atpazīstamākajām Horvātijas salām. Šobrīd daļa no tās tiek piedāvāta pircējiem.

"Uz salas un ap to tiek uzņemts vairāk nekā miljons fotogrāfiju gadā, un es domāju, ka tās popularitāte ir milzīga," saka pārdošanai piedāvātās zemes īpašnieka pārstāvis Silvestro Kardums.

Uz salas nav viesnīcu, villu vai restorānu, taču daudzas slavenības pietauvo savas jahtas Galešnjakas krastos katru vasaru.

"Bejonse te nosvinēja savu 39. dzimšanas dienu. Viņa uz salas uzturas vairākas dienas vai pat nedēļas katru gadu, Maikls Džordans tur bija pagājušajā gadā, Džefs Bezoss arī. Slavenību šajā rajonā netrūkst," stāsta Kardums.

Foto: xbrchx/Shutterstock

"Salas platība ir 142 000 kvadrātmetru. Pārdošanā ir nedaudz vairāk par 40 000 kvadrātmetriem par 13 miljoniem eiro," Kardums atklāj. Viņš piebilst, ka potenciālie pircēji zvana katru dienu.

Ieņēmumi no zemes pārdošanas tikšot ieguldīti vietējās kopienas attīstībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu