Medijs: Putina atbalstītājs un olimpiskais čempions Kostomarovs palicis arī bez plaukstām (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Olimpiskajam čempionam daiļslidošanā Romanam Kostomarovam amputētas arī abas plaukstas, vēsta "Championat".

Jau vēstīts, ka Kostomarovs pneimonijas dēļ ir hospitalizēts jau kopš 10. janvāra. Bijušais daiļslidotājs piecas dienas bijis pieslēgts pie mākslīgās asinsrites aparāta. Tā rezultātā cieta sportista mazie asinsvadi un iestājās audu nekroze.

Jau ziņots, ka nekrozes dēļ Kostomarovam tika amputētas abas pēdas.

Neilgi pēc pēdu amputācijas Krievijas medijos parādījās ziņas, ka visi desmit Kostomarova pirksti nekrozes dēļ ir melni. Tagad "Championat" un citi Krievijas mediji ziņo, ka nekrozes dēļ daiļslidotājam amputētas arī abas plaukstas.

Daiļslidotājs pēc agresorvalsts Krievijas pilna iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februārī nekautrējās savā sociālās saziņas vietnes "Instagram" kontā atklāti paust atbalstu diktatoram Vladimiram Putinam. Viņš publicēja senu fotogrāfiju, kurā redzams blakus Putinam, ar zīmīgu parakstu "Labākais prezidents!", kas komentāru sadaļā izraisīja asas viedokļu sadursmes.

46 gadus vecais Kostomarovs ir 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempions dejās uz ledus, slidojot pārī ar Tatjanu Navku. Tāpat viņi ir arī divkārtējie pasaules čempioni (2004. un 2005. gads) un trīskārtējie Eiropas čempioni (2004., 2005., 2006. gads).

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu