Amuna Davis pirmoreiz TV kameru priekšā runā par plastiskajām operācijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Pašmāju slavenākais draq queen Amuna Davis (Dāvis Ķimenis) gada sākumā devās uz Turciju, lai veiktu vairākas plastiskās operācijas. Visu šo laiku viņš izvairījās no mediju uzmanības, bet nu šovā "Slavenības. Bez filtra" viņš atklāja ne tikai to, ka veidos dokumentālu video vlogu, bet arī to, ka jau novembrī taisīs nākamo operāciju.

Lai gan ar žurnālistiem Dāvis pēc operācijas nevēlējās runāt, viņš ar saviem dzīves notikumiem dalās ar saviem sekotājiem sociālo tīklu vietnē "Instagram", kur parādījis jau pirmos pēcoperācijas rezultātus.

Šova epizodē Dāvis paziņoja, ka veidos dokumentālo video vlogu par operāciju gaitu un atveseļošanās posmu. "Es rādīšu visu no nulles."

"Varēs redzēt pat manu pirmo kakāšanu, kad man bija tas jādara, stāvot kājās." Epizodē Dāvis pastāstīja, ka uz Turciju bija ņēmis līdzi savu labāko draugu Jāni, kurš par viņu parūpējās. 

Dāvis vēlas apgaismot cilvēkus, parādot reālo pēcoperācijas dzīvi. Viņš atklāja, ka novembrī gatavojas vēl vienai operācijai, un šī ir pirmā reize, kad viņš par to runā.

Tā būs operācija, lai atrisinātu problēmu, kas skar katru otro vīrieti. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu