VIDEO Porziņģim vēl viens lielisks mačs un uzvara pār "Trail Blazers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā nakti uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcīnīja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība.

"Wizards" viesos ar rezultātu 121:106 uzveica Portlendas "Trail Blazers" basketbolistus.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 29 minūtes un 30 sekundes, izceļoties ar "double-double" - 28 punkti (9/12 2p., 1/3 3p., 7/7 1p.) un 12 atlēkušās bumbas.

Tāpat liepājnieka kontā arī piecas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, četras kļūdas, piecas personīgās piezīmes un +14 lietderības koeficients.

Rezultatīvākais "Wizards" rindās ar 33 punktiem bija Kails Kuzma, kurš pagājušo maču izlaida savainojuma dēļ. Savukārt Bredlijs Bīls atzīmējās ar 19 gūtajiem punktiem.

Pretiniekus no zaudējuma šajā mačā neglāba arī Demjena Lilarda 39 gūtie punkti. 18 punktus pievienoja Kamerons Redišs, bet ar 17 punktiem atzīmējās Anfernijs Saimonss. Šajā mačā "Trail Blazers" basketbolistiem bija jāiztiek bez savainotā Džerami Granta.

"Wizards" šobrīd ar 27 uzvarām 57 mačos ieņem 10. vietu Aietumu konferencē, savukārt "Trail Blazers" ar 28 panākumiem 58 spēlēs Rietumu konferencē ir vienpadsmitie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu