Četri Latvijas influenceri nominēti prestižajai "Kids’ Choice Awards" balvai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Viens no pasaules populārākajiem bērnu izklaides zīmoliem "Nickelodeon" izziņojis nominantus ikgadējai "Kids’ Choice Awards" apbalvošanas ceremonijai, kurā uz uzvaru nominācijā "Latvijas mīļākais influenceris" pretendēs arī četras sociālo tīklus zvaigznes no Latvijas – Elīna Pakalne, Kristaps Graufelds jeb Jorets, Adriana Miglāne Sondore un Lauris Zalāns.

Balvu pasniegšanas ceremonija 4. martā norisināsies Losandželosā, un tajā tiks godināti aizvadītā gada spilgtākie notikumi un personības televīzijā, mūzikā, sportā un citās kategorijās.

Šogad starp nominantiem netrūkst pasaules līmeņa zvaigžņu, kā Bejonse, Kriss Evanss, Lady Gaga, Selīna Gomeza, Lizzo, Herijs Stails, Serēna Viljamsa, Eds Šīrans, Teilore Svifta un citu. Visvairāk izceļas pasaulslavenais seriāls "Stranger Things", kas pretendē uz uzvaru sešās nominācijās. "High School Musical: The Musical: The Series" un "The Fairly OddParents: Fairly Odder" seko ar četrām nominācijām.

Līdzās pasaules līmeņa slavenībām "Nickelodeon Kids’ Choice Awards" pasniedz apbalvojumus arī influenceriem, kas popularitāti guvuši savā valstī vai reģionā. Latvijā par uzvaru nominācijā "Latvijas mīļākais influenceris" sacentīsies četri kandidāti, par kuriem ikviens var nobalsot - šeit.

Adriana Miglāne Sondore plašāku atpazīstamību ieguva šovā "X Faktors", vēlāk arī turpinot savu mūziķes karjeru, savukārt iemantoto popularitāti veiksmīgi izmantoja sociālajos tīkos.

Elīna Pakalne karjeru sāka sociālo tīklu dueta "Latvian Sisters" sastāvā, vēlāk sociālajos tīkos sākot arī solo karjeru, kas viņai ļāva kļūt par veiksmīgu un pieprasītu satura veidotāju.

Lauris Zalāns plašāku atpazīstamību ieguva kā pasākumu vadītājs, taču jau pavisam drīzi savam CV pievienoja arī radio un sociālos tīklus, kur veido asprātīgu saturu. 

Kristaps Graufelds jeb Jorets video saturu sāka veidot jau agrā vecumā, attīstot savas prasmes un pakāpeniski pulcējot aizvien lielāku sekotāju plūsmu. Daudzveidīgais saturs viņam ļāvis iesaistīties daudzos projektos un kļūt par atpazīstamu sociālo tīklu personību.

Ceremonija būs redzama vairākās platformās visā pasaulē – Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons u.c. Ceremonija ar Latvijas uzvarētāju apbalvošanu no 8. marta būs ekskluzīvi pieejama "Paramount+" sadaļā nākamās paaudzes televīzijā "Go3".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu