Agrumas ģimene nepieņem attiecības ar Holivudas zvaigzni Rebelu Vilsoni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pasaulē pazīstamā aktrise un komiķe Rebela Vilsone, kura ir attiecībās ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, intervijā podkāstam "Life Uncut" atklāja, ka mīļotās ģimene nelabprāt atbalsta dāmu romantiskās attiecības.

Vilsone stāstīja par laiku, kad publiskoja attiecības, minot, ka viņas ģimene bijusi ļoti atbalstoša. Savukārt Ramonas ģimene neesot bijusi tik pieņemoša, tāpēc, sakot Rebelas vārdiem, Ramonai bijis grūtāk attiecības publiskot.

"Viņa nav publiska persona, tāpēc Ramonai tas viss ir daudz grūtāk. Skumji redzēt to, kas notika ar viņas ģimeni... Ceru, ka cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi," podkāstā sacīja Vilsone.

Rebela "iznāca no skapja" pērnā gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"."

Abas kopā ceļo, bauda dzīvi un sociālajos tīklos regulāri atrāda kopā pavadīto laiku.

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

Pērnā gada novembrī Rebela kļuva par māmiņu. "Ar lepnumu varu paziņot, ka piedzimis mans pirmais bērns Roisa Liliāna, kura piedzima ar surogātmātes starpniecību," pavēstot jaunumus, rakstīja aktrise.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu