"Viņš skatījās, kā es kakāju..." UFC cīkstonis par neveikliem brīžiem pirms zaudējuma lietuvietim Bukauskam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Pedro
Taisons Pedro Foto: Reuters/ScanPix

UFC cīkstonis Taisons Pedro aizvadītajā nedēļas nogalē piekāpās Lietuvā dzimušajam Lielbritānijas cīkstonim Modestam Bukauskam. Savā "Instagram" kontā cīkstonis atklāja, ka pirms cīņas mocījies ar veselības likstām.

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā "UFC 284" cīņu šovā Pedro atzina lietuvieša Modesta Bukauska pārākumu.

Bukauskas UFC atgriezās ar uzvaru pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma. Tagad Pedro, nemēģinot noniecināt Bukauska panākumu, atzinis, ka pirms cīņas mocījies ar veselības likstām.

"Pirmkārt, vēlos pateikties Modestam. Spēcīgs pretinieks, kurš cīņai piekrita bez ilga sagatavošanās laika un uzvarēja. Necenšos noniecināt viņa nopelnus. Man šķiet, ka daudzi tā uztvēra manus komentārus par veselības problēmām. Viņš atnāca un uzveica mani. Tas ir cīņas sports. Bet naktī pirms cīņas man bija drausmīga caureja. Visas nakts garumā," sacīja Pedro.

Cīkstonis atklāja, ka cīņas dienā gandrīz nokavējis UFC autobusu. Tāpat viņš sacīja, ka visai nepatīkamu skatu piedzīvojis arī ASV Antidopinga aģentūras (USADA) pārstāvis, kura uzdevums ir vērot, kā konkrētais cīkstonis nodod urīna paraugu.

"Kad ieradās UFC autobuss, es vēl vēmu tualetē. Ja vēlaties apliecinājumu, pavaicājiet USADA pārstāvim. Viņš skatījās, kā es kakāju, gaidot, kad varēšu nodot urīna paraugu," smejoties sacīja Pedro.

Cīkstonis arī atklāja, ka cīņai tomēr piekrita vairāku apsvērumu dēļ. Viņš neesot vēlējies pievilt UFC un Bukausku, kurš cīņai piekritis vien nedēļu pirms tās norises. Tāpat viņš vēlējies rādīt piemēru savai meitai: "Ja tu kaut ko apsoli, tas ir jāizdara."

Pēc šā zaudējuma Pedro profesionālā MMA bilance ir 9-4. Savukārt Bukausks, kurš pēc smagā ceļgala savainojuma no UFC tika atlaists, pēc traumas atgriezās ar divām cīņām "Cage Warriors" organizācijā, kļūstot par tās pirmā smagā svara čempionu. Bukausks savas karjeras laikā ir uzvarējis 14 cīņas, ciešot piecus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu