"Bērniņa zaudēšana pielika punktu." Adriāna Miglāne atklāj šķirtās laulības aizkulises

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un jaunā māmiņa Adriāna Miglāne, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", neslēpj, ka šķiršanās bija emocionāla. Tomēr viņa ir pārliecināta, ka tas bijis pareizs lēmums.

Adriana pērnā gada oktobrī publiskoja sēru vēsti - viņa zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu. Raidījumā viņa atklāja, ka šis notikums atvēris acis attiecībā arī uz bijušo vīru.

"Tas bija punkts, un notikušais uz to arī veda. Pēc tā notikuma man pašai sirdī iestājās aukstums, un es mēģināju saprast, kas nav labi. Aicināju viņu kopīgi meklēt risinājumu, apmeklēt attiecību konsultantu, terapeitu, bet viņš nav tas cilvēks, kurš runā par savām sajūtām. Tad es sapratu, ka nē, es vairs tā nevaru dzīvot!"

Adriana jau iepriekš publiski atklāja, ka viens no galvenajiem šķiršanās iemesliem bijusi vīra neuzticība. Sarunas laikā Adriāna vēlreiz pieminēja, ka ir bijušas reizes, kad ieskatījusies sava bijušā vīra telefonā un redzējusi ziņas, kas viņai nebūtu jāredz.

Abu šķiršanās kopumā norisinās mierīgi, jo viņi vēlas uzturēt saikni mazā Hugo dēļ.

"Es gribu, lai viņiem ir saikne, lai mēs svinam kopā dzimšanas dienas. Viņš ir lielisks tētis, vienkārši mums vairs nebija viens virziens ejams."

Šobrīd Adriāna par galveno uzskata dēliņu un laiku sev; par jaunām attiecībām pagaidām nedomā - ja būs lemts, tad viss notiks!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja par šķiršanos paziņoja sociālajā vietnē "Instagram". Šis lēmums nāca tikai astoņus mēnešus pēc kāzām.

Pavēstot jaunumus, viņa rakstīja, ka dzīvē tā notiek. Kā vienu no šķiršanās iemesliem viņa minēja dažādos skatījumus uz dzīvi. Neskatoties uz bēdīgo notikumu, viņa ir pārliecināta, ka abi būs labākie vecāki dēlam Hugo. Viņa arī lūdza nenosodīt nevienu pusi, sakot, ka "tā vienkārši notiek, dzīve turpinās".

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja par precētu sievu kļuva pērnā gada aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Krišjāni Sondoru. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī.

2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un pērn atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu