"Nenožēloju nevienu minūti." Mūziķis Mārtiņš Grunte par dalību šovā "Mīla kemperī"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Nu katru ceturtdienas vakaru varēs sekot līdzi pašmāju mīlestības šova "Mīla kemperī" jaunajai sezonai, kas solās būt pikanta un kaisles pilna. Vērīgākie skatītāji būs pamanījuši, ka šovā mīlestību vēlas atrast arī mūziķis Mārtiņš Grunte, kurš atpazīstamību ieguva, piedaloties "O!Kartes akadēmijā". Jau pirmajā sērijā Mārtiņš atvēra savu sirdi dzīves baudītājai Ilutai, bet vai mīlestība ir abpusēja, tam skatītāji varēs sekot līdzi šova gaitā.

Runājot par dalību šovā "Mīla kemperī", Mārtiņš par to ilgi nav lauzījis galvu un ātri vien nolēmis mesties iekšā izaicinājumā.

"Es biju autentisks es. Es nenožēloju nevienu minūti, teicienu vai izdarību. Es atļāvos būt sev, te un tagad. Mēs jau pirmajās stundās sadraudzējāmies kā personības. Mēs visi bijām ļoti atšķirīgi, bet tajā pašā laikā vienoti. Rezultātā – ļoti labas atmiņas par visu notikušo. Biju pārsteigts, ka mēs Latvijā arī varam uztaisīt kustīgu un ļoti ātru šovu."

Mārtiņš atzīst, ka no popularitātes nebaidās – viņš rēķinās, ka šova skatītājiem var rasties par viņu savs viedoklis, kas var atspoguļoties arī ne visai glaimojošos komentāros, – puisis ir gatavs tos pieņemt.

Šova veidotāji stāsta, ka Mārtiņš būs viens no karstākajiem un spilgtākajiem šova dalībniekiem, kas nebaidīsies kameru priekšā atklāt savas jūtas un mesties pikantos notikumos.

Mīlestības un iepazīšanās šova "Mīla kemperī" otrā sezona jau no 9. februāra katru ceturtdienu plkst. 21.00 kanālā STV Pirmā!.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu