"Tas notika, kad piekāvu Niku Endziņu." Zutis atminas, kā kļuva par soctīklu slavenību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kristaps Zutis ir ne vien sportists, bet arī sociālo tīklu zvaigzne. Sarunā ar žurnālu "Sporta Avīze" Zutis atminas, kā kļuva par soctīklu slavenību. 

"Tas notika, kad piekāvu Niku Endziņu. Lai Latvijā kļūtu atpazīstams, tev jāizdara kaut kas skandalozs, jo labus darbus šeit pietiekami nenovērtē," pārliecināts ir Zutis.

"Cik daudzi "Instagram" seko sievietei, kura kopj lāci Līgatnē, un cik daudzi man? Domāju, viņa dara daudz vairāk laba. Nelepojos tieši ar to situāciju, kad kļuvu atpazīstams, bet, ja man būtu iespēja, piekautu viņu vēlreiz.

Boksu regulāri izmēģina dažādas slavenības. Savulaik Ozols boksējās ar Gacho, mūsdienās cīņas aizvada gan influenceri, gan pornozvaigznes."

Pirms pāris gadiem par publisku teātri kļuva mūziķa Andra Kiviča un "viltus ziņu tēva" Nika Endziņa sarunas par cīņu boksa ringā. Šajā situācijā iesaistījās arī Kristaps Zutis, un tieši šīs situācijas dēļ Zutis kļuva pazīstams plašākam lokam.

Video, kurā Zutis ar Endziņu atradās boksa ringā, 2019. gadā izraisīja plašu rezonansi. Lai gan daudzi toreiz teica, ka Kristapa rīcība esot bijusi profesionāli neētiska, arī pēc teju četriem gadiem Zutis to nenožēlo un, kā minēja, ja būtu iespēja, izdarītu to vēlreiz.

Pilnu interviju lasi žurnāla "Sporta Avīze" februāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu