Sokolova rekordiste: kailfoto arī 70 gados

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Reiz kaifoto meistars Aleksandrs Sokolovs minēja, ka vecākā kliente bijusi 70 gadus veca. Interesanti, vai rekords ir "pārsists"? Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" viņš pastāstīja arī par to, vai un kāda nozīme ir sievietes vecumam, lai ļautos erotiskai fotosesijai.

"Oi nē! Rekords nav pārsists, bet pagājušogad man bija ļoti daudz sieviešu pēc 50 gadiem.

Dažreiz mani pat nedaudz mulsina šādas sievietes, jo viņas pilnīgi pieņem savu ķermeni un izmaiņas, kuras notiek ar gadiem. Un tādām dāmām absolūti nav aizspriedumu, viņas bieži jūtas komfortablāk un brīvāk nekā es pats. Bet tā absolūti nav problēma, katrai šādai sievietei esmu ļoti pateicīgs un uztaisīšu viņai neaizmirstamu fotosesiju."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Sokolovs (@aleksandrssokolovs)

Vaicāts, kāda vispār ir nozīme vecumam viņa darbā, Aleksandrs teic: "No vienas puses, vecumam un ārējam izskatam nav nozīmes. Galvenais, lai modele ir pilngadīga un dzīva (smaida). No otras puses, fotosesija ir diezgan smaga - fiziski. Tas ir kā treniņš sporta zālē, arī lokanībai ir nozīme. Tāpēc sievietei, kura ir sportiskāka, sanāks nedaudz vairāk pozu un bilžu. Bet sievietei, kura varbūt nav tik sportiska, būs vairāk portretu."

Pilnu interviju ar Sokolovu par to, kāpēc sievietes vēlas erotiskas fotosesijas un cik interesanti paiet viņa darba dienas, lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu