FOTO Fetišs, transpersonas, celibāts un vēl. Klāt jaunā "Dziļi ar Džili" sezona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Skandalozais režisors Dž. Dž. Džilindžers jau atkal ielūdz uz atkailinošām sarunām par pikantām tēmām! Klāt jaunākā "Dziļi ar Džili" sezona. 

Septiņu raidījumu garumā tiks apskatīti un šķetināti piparoti temati, par kuriem runā retais, bet zināt grib visi.

Arī šajā sezonā pie Džilindžera uz atklātu sarunu ieradīsies kolorīti cilvēki, lai izklaidējošā un brīvā atmosfērā izstāstītu savu pieredzes stāstu. Katrā raidījumā uzzināsim daudz jauna un ieskatīsimies aizkulisēs vairākiem tematiem, kas nereti apzīmogoti ar stereotipiem – celibāts, "drag queen", transpersonas, reliģija un sekss, fetišs, kā arī citi.

Pirmajā raidījumā Džilindžers sarunāsies ar Edgaru Griškeviču-Woff, kura fetišs ir sekss suņa kostīmā. Edgars pastāstīs, kas pamudinājis viņu pamēģināt ko šādu, kā arī parādīs vēl kādu fetišu – karsta sveču vaska pilināšanu uz kaila ķermeņa. Uzzināsim par dažādām seksa rotaļlietām mazliet skarbākām gultas spēlēm, apskatīsim suņa masku un izvaicāsim, vai suņa kostīma ietekmē arī viņā parādās kādas dzīvnieciskas izpausmes.

Savukārt otrajā raidījumā Džilindžers satiksies ar Sandi Inzelbergu, Latvijas Sporta jogas čempionu, kurš pastāstīs par savu pieredzi, dzīvojot celibātā. Uzzināsim, kādus ieguvumus cilvēks var gūt, atsakoties no dažādām fiziskām baudām, un vai tas ir tā vērts. Sandis runās arī par mīlestību, bailēm no tās un paškontroles trenēšanu brīžos, kad domas grozās tikai ap sievietēm.

Skaties gada pikantāko sarunu raidījumu "Dziļi ar Džili" jau no 25. februāra sestdienās plkst. 22.00 kanālā TV6.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu