"Iekāpu ne tajā tramvajā." Mūziķis Arnis Mednis un dziedātāja Anmary dalās atmiņās par "Eirovīziju"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Pasaki to skaļi"

Sarunu raidījumā "Pasaki to skaļi!" dziedātāja Anmary (Linda Dinsberga) dziļu un sirsnīgu paldies teica mūziķis Arnim Mednim. Abi mākslinieki dalījās arī atmiņās par dalību "Eirovīzijā".

Šajā reizē Arnim Mednim pateicās šarmantā un maigā dziedātāja Anmary. "Paldies par to, ka esi muzikālais krusttēvs, paldies par tavu viedumu, paldies, ka redzēji spēku, talantu un balsi. Man ļoti daudz tas ir devis, ka esi mani ievirzījis mūzikas pasaulē. Sirsnīgs paldies!"

Abi mūziķi dalījās savās atmiņās arī par "Eirovīziju", un, atskatoties uz šo vērienīgo mūzikas pasākumu, Anmary neslēpj, ka tas, ko mēs redzam televīzijā, ir pilnīgi kas cits, kad esi uz vietas. "Es biju šausmīgi naiva. Nenojautu, ka katram būs savs viedoklis, katrs vēlēsies deķi vilkt uz savu pusi. Atskatoties tagad, es būtu gribējusi uz skatuves būt viena, tādas manas sajūtas, bet "Eirovīzija" bija dzīves skola, kurā es iemācījos būt uzmanīgāka uzticībā cilvēkiem!"

Savā stāstā dalījās arī Mednis: "Es diezgan ātri sapratu, ka esmu iekāpis ne tajā tramvajā."

Visspilgtāk viņam palicis atmiņā stāsts par bekvokālistes kleitām. "Tur tas nolikums bija tāds, ka pēc trešā mēģinājums nedrīkst mainīt tērpu. Viena no bekvokālistēm bija gatava slīcināties, jo viņai riebās kleita. Domājām - ko darīt, un izdomājām, ka varētu "netīšām" kleitu saplēst, ejot gar radiatoru. Rādījām saplēsto kleitu un dziedātāju, kas raudāja kā aizkaukts sivēns."

Pūles bija veltīgas, jo kleitu sašuva un tā bija jāvelk. Viņš godīgi atzīst, ka Eirovīzijā piedalījās ziņkārības vadīts, tam neesot bijis nekāds lielāks mērķis.

Arnim nepieciešama nemitīga darbošanās, tāpēc kopā ar citiem sava aroda meistariem šobrīd strādā pie jauna projekta "Etno beat", kurā tiek eksperimentēts ar latviešu tautas mūziku jaunās skaņās.

Sarunas beigās abi mūziķi ir pateicīgi, ka dzīve viņus ir savedusi kopā. Būt kopā un komunicēt, tā ir privilēģija, un tā ir jānovērtē! 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu