Turcijā zem gruvešiem atrasts miris Ganas futbolists Atsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristians Atsu.
Kristians Atsu. Foto: Reuters/ScanPix

Teju divas nedēļas pēc postošās zemestrīces Turcijā zem sava nama gruvešiem atrasts miris Ganas futbolists Kristians Atsu, apstiprināja viņa aģents.

Atsu bija bezvēsts pazudis kopš 6. februāra.

"Nav vārdu, lai aprakstītu mūsu skumjas," tviterī raksta viņa pārstāvētais Turcijas augstākās līgas klubs "Hatayspor".

"Mēs tevi neaizmirsīsim, Atsu. Miers ar tevi, brīnišķīgais cilvēk."

Nedēļas sākumā Ganas futbola asociācijas pārstāvji paziņoja, ka Atsu ir atrasts dzīvs, taču vēlāk futbolista klubs noliedza izskanējušo informāciju un meklēšanas darbi turpinājās.

31 gadu vecais Atsu karjerā aizvadīja 65 spēles Ganas izlasē. Viņš savulaik spēlējis augsta līmeņa klubos - Anglijas premjerlīgas komandā Ņūkāslas "United", "Malaga" (Spānija) un "Porto" (Portugāle).

2013. gadā Anglijas slavenais klubs Londonas "Chelsea" nopirka Atsu no "Porto" par četriem miljoniem eiro, bet pēc četriem gadiem viņu par 7,5 miljoniem eiro iegādājās Ņūkāslas "United".

Šosezon Turcijas superlīgā "Hatayspor" komandas sastāvā pussargs piedalījās trīs mačos un guva vienus vārtus.

Jau vēstīts, ka 6.februārī agrā rītausmā Turcijas un Sīrijas robežas reģionu satricināja 7,7 magnitūdas stipra zemestrīce, kurai pāris stundas vēlāk sekoja otra 7,6 magnitūdas stipra zemestrīce.

Pašlaik apstiprināta vairāk nekā 43 000 cilvēku bojāeja. Lielākā daļa upuru ir Turcijā, kur zemestrīcē cietušas 11 provinces.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu