VIDEO ⟩ Dzīvoklī aizdegas matracis. Evakuē astoņus cilvēkus un kaķi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Daugavpilī kādā dzīvokļu namā nesen izcēlies ugunsgrēks. Aizdedzies bija matracis. Kad ieradās glābēji, liesmas bija apdzēstas, bet piedūmojums bija tik spēcīgs, ka nācās no ēkas evakuēt astoņus cilvēkus un kaķi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

"Dega griestu lampiņa. Tai nebija plafona. Parasta lampiņa. Uz plaukta, augšā stāvēja matracis. Un sanāk, ka matracis bija pieskāries pie lampiņas. Kamēr gaisma bija ieslēgta, matracis uzkarsa," skaidro dzīvokļa iemītniece. 

"Mēs nepamanījām, ka gaisma ir ieslēgta, jo no ārpuses nevar redzēt, ka noliktavā deg gaisma. Sanāk, ka vienkārši aizmirsām izslēgt un neiedomājāmies par matraci. Pirmā reize, kad tā notiek. Es vispār nekad neesmu redzējusi tik lielu ugunsgrēku, bija apdegušas visas sienas, skapīši, lamināts."

Ģimene ir priecīga, ka nelaimi izdevās laikus pamanīt. Ilgi nedomājot, dzīvokļa iemītnieki pieņēma lēmumu degošo matraci iznest kāpņutelpā.

Pēcāk jau dzēšanas darbi norisinājās mājas kāpņutelpā. Matracis nodega 10 minūšu laikā. Pirms glābēju ierašanās guļvietas īpašnieki jau pašu spēkiem bija apdzēsuši kūpošas atliekas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu