"Es saprotu šos vīriešus, bet to neatbalstu." Raivis Vidzis neatbalsta šķiršanos, kad bērni ir pavisam mazi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Kad viņas satiekas"

Kādreizējais spēkavīrs Raivis Vidzis, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", neslēpj, ka tikai tad, kad viņam ir piedzimis dēls, viņš ir izvērtējis savu dzīvi un ticis pie jaunām atklāsmēm.

Šobrīd Vidža dēlam Rūdolfam ir trīsarpus gadu. Par viņu runājot, Vidzis pauž neviltotu prieku un gandarījumu. Viņš dalījās arī ar īpašu stāstu, kāpēc vecāki dēlam deva tieši vārdu Rūdolfs: "Mēs pat nezinājām - būs meitene vai puika, bet viņš pie manis atnāca sapnī un pateica, ka viņu sauks Rūdolfs."

Vidzis gan nav kopā ar Rūdolfa mammu, taču izsaka viņai pateicību par dēlu. "Ja saprot, ka nevar kopā, tad labāk iet atsevišķi, nevis dzīvot kopā un plēst matus no galvas ārā. Tā nav dzīve."

Viņš atklāja, ka neatbalsta vīriešus, kuri aiziet no ģimenes, kad sievietei ir zīdainis uz rokām. "Es saprotu šos vīriešus, bet es to neatbalstu. Tu nedrīksti aiziet prom, to var darīt, kad bērns ir paaudzies, kad bērnam ir divi trīs gadi."

"Čaļi, pirmais pusotrs divi gadi - tikai mājās un tikai bērns. Tas ir mans uzskats, bet uzskatu, ka ir jābūt klāt," savus uzskatus pauž Vidzis.

Puisēns piedzima 2019. gada 10. septembrī. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu