"Tas nav personiski." "Zelta mikrofona" pārstāve vieš skaidrību par uzaicinātajiem un neuzaicinātajiem viesiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Zelta mikrofona" pārstāve Aiga Leitholde nākusi klajā ar paziņojumu, atbildot uz mūziķa Markus Rivas sašutuma pilno komentāru par to, ka viņš netika uzaicināts uz ceremoniju.

Leitholde medijam TVNET norāda, ka "aicinātie viesi ir nominanti, sadarbības partneri, žūrija, balvu pasniedzēji. Pārējiem interesentiem ir iespēja nopirkt biļetes".

""Zelta mikrofona" vēsturē ir bijuši dažādi vadītāji, un tas nenozīmē, ka viņi būs nākamā gada ceremonijas viesi, - tas atkarīgs no konkrētā gada (iespējams, viņi pasniedz uzvarētājam balvu vai ir kāda medija pārstāvji, vai paši nominēti, tad būs viesi).

Lai pārsteigtu skatītājus, šova producenti nemitīgi ir jaunu vadītāju meklējumos. Vadītāju maiņa vai ielūguma trūkums nav nekas personisks. Tas ir darba process, kura mērķis ir attīstība.

Sanda Dejus ir trešā sieviete gada balvas vēsturē, kas ceremoniju ir vadījusi. Viņas darbs iedvesmo arī citas talantīgas pasākumu vadītājas - improvizatores," uzsver Leitholde.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Riva mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja: "Smieklīgs fakts: pirms gada esi "Zelta mikrofona" vadītājs, un šogad organizatori pat neuzaicina. Paldies!"

Kā zināms, šogad ceremoniju vadīja radio balss un pasākumu vadītāja Sanda Dejus un laika ziņu vadītājs, grupas "Franco Franco" dalībnieks Mārtiņš Spuris.

Pērn ceremoniju vadīja Riva un Spuris, un šogad ceremonija norisinājās Ķīpsalas izstāžu centrā, ar skatītāju klātbūtni.

Foto: Mūzikas ierakstu gada balva "Zelta mikrofons 2023"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu