Zutis vērš par labu sabojāto Valentīndienu un pārsteidz savu mīļoto sievieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Boksera Kristapa Zuša mīļotā sieviete Elīna Pakalne Valentīndienā vēlējās radīt īpašu noskaņu, taču viņas pūliņi tika sagrauti, un Valentīna tika sabojāta. Nu Kristaps apņēmies labot situāciju un Elīnu aizveda romantiskā izbraucienā.

Kristaps Elīnu aizveda uz romantisku namiņu meža ielokā, lai pavadītu laiku kopā ar mīļoto sievieti. Viņš gan ar saviem plāniem uzreiz Elīnu neiepazīstināja, Kristaps izmantoja viltību, sakot savai dāmai, ka jādodas atzīmēt drauga jubileja. 

Ieejot namiņā, Kristaps atklāja savus nodomus: "Par cik suņi izjauca pārsteigumu, ko taisīji tu, tad es pārsteigumu uztaisīju tev."

Elīna izskatījās patiesi pārsteigta par šādu soli no Kristapa puses. Viņa atklāja, ka šī ir otrā reize, kad draugs viņu tik romantiski pārsteidz.

Kristaps arī ledusskapī bija parūpējies par vēl vienu pārsteigumu - skaisti iesaiņotu sirds formas kastīti, kas īpaši Elīnu iepriecināja. 

Jau vēstījām, ka Elīnai Valentīndiena pagāja, mirkstot asarās. Mīlestības pilnais plāns - izrotāt abu mājokli nebija pa prātam Zuša suņiem, kuri visas dekorācijas iznīcināja gluži kā Pakalnes romantisko noskaņojumu. Viņa lūdza suņus izbeigt demolēt, bet suņi turpināja iesākto, un vienā momentā viss tika iznīcināts.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu