Murgs septiņu operāciju garumā. Stāsts par modeli, kurai suns nokoda lūpu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Brooklinn Khoury/Instagram

Pirms diviem gadiem modelei Bruklinai Kūrijai uzbruka suns un nokoda augšlūpu. Pēc diviem gadiem un septiņām sejas atjaunošanas operācijām Bruklina ir tuvu šā murga noslēgumam.

Kad notika uzbrukums, 23 gadus vecās sievietes modeles karjera bija tikko sākusies. Īsi pēc incidenta viņa rakstīja "Instagram": "Tas ir ārprāts, cik dramatiski var mainīties dzīve sekundes simtdaļā. Es cenšos būt optimistiska, bet, godīgi sakot, man ir bail par savu nākotni, par to, vai es kādreiz atkal varēšu smaidīt vai normāli ēst."

Bruklina atklāja, ka viņai pēkšņi uzbrucis astoņus gadus vecais profesionāli trenētais brālēna pitbuls, kad viņi abi ar brālēnu bija virtuvē. "Es glāstīju viņa galvu, bet pēc dažām sekundēm viņš pacēlās no zemes, karājoties pie manas augšlūpas. Viņš sāka kratīt manu galvu, raustīt lūpu uz priekšu un atpakaļ, tas ilga kādas 45 sekundes.

Kad beidzot dabūju viņu no sevis nost, un es sākumā pat nesapratu, ka visa mana augšlūpa bija pazudusi. Sajutu mutē asiņu garšu, asinis bija visur.

Pagāja dažas minūtes, un tikai tad es saprotu, kas tas, kas incidenta laikā aizlidoja pret sienu, bija mana augšlūpa."

Pēc uzbrukuma Bruklinai tika veikta operācija un viņas brūces tika sašūtas, atstājot viņu bez augšlūpas un ar atsegtiem zobiem.

Diemžēl ārsti nespēja viņai no jauna piešūt augšlūpu, un veselu gadu viņa centās slēpt šo traumu ar līmlentes palīdzību.

Viņai bija vajadzīgs gads, lai atrastu jaunu ārstu. 2021. gada 17. novembrī viņai tika veikta pirmā rekonstrukcijas operācija, kurā ķirurgs paņēma ādu no viņas rokas, izveidojot augšlūpu, un ievietoja zem tās galveno artēriju, lai lūpas āda būtu jutīga.

Kopš tā laika viņai ir veiktas vairākas operācijas, tostarp rinoplastika, kurā tika izņemti skrimšļi no aizdegunes. Nesen Bruklinai tika veikta pēdējā atjaunojošā operācija, un viņa cer, ka tā būs pēdējā.

Daloties ar rezultātiem savā "Instagram", viņa raksta: "Joprojām ļoti pietūkusi, bet lūpa dzīst labi! Esmu šokā. Nespēju noticēt, ka man ir lūpas izliekums un lūpu līnija!"

Pēdējais solis ceļā uz smaida atgūšanu būs tetovējums, lai uzlabotu viņas jaunās augšlūpas izskatu.

Bruklina dalījusies ar savām pārvērtībām sociālajos medijos, piesaistot vairāk nekā 500 000 sekotāju "TikTok". Starp viņiem, protams, ir arī "troļļi", bet beidzot Bruklina var par viņiem pasmaidīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu