Latvieši uzbūvējuši iespaidīgas sniega trases pasaules čempionātam Gruzijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

Latvijas uzņēmuma SIA "We Build Parks" komanda uzbūvējusi "slopestyle" un "big air" disciplīnu sniega trases šā gada brīvā stila slēpošanas un snovborda pasaules čempionātam Gruzijas slēpošanas kūrorta pilsētā Bakuriani.

"We Build Parks" sadarbībā ar vācu partneri "Schneestern" pasaules čempionāta sniega trašu būvniecībā piedalās pirmo reizi, taču pēdējos gados tie kopīgiem spēkiem būvējuši sniega trases olimpiskajās spēlēs Ķīnā un Dienvidkorejā.

Latvijas uzņēmums Gruzijā uzturēsies līdz 5. martam, jo, beidzoties būvniecībai, eksperti arī atbildīgi par uzturēšanas darbiem, lai saglabātu trases kvalitāti. Pašlaik komanda sagatavo trases treniņiem un veic izmaiņas atbilstoši sportistu ieteikumiem.

Čempionāts norisinās no 19. februāra līdz 5. martam.

Foto: Publicitātes foto.

"We Build Parks" projektē un būvē ne tikai sniega trases, bet arī veloparkus, veikparkus, skeitparkus un citus aktīvās atpūtas parkus Baltijā, Skandināvijā un citur pasaulē.

Kompānija "We Build Parks" reģistrēta 2012. gada septembrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 10 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas lielākais īpašnieks ir Jānis Jansons, kuram pieder 85% "We Build Parks" kapitāldaļu. Kompānijas kapitālā 10% pieder Raimondam Breidem un 5% - Vācijas "Schneestern GmbH & Co.". 2021.gadā uzņēmums strādāja ar 2,235 miljonu eiro apgrozījumu un 28 385 eiro peļņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu