Zutis atgriežas notikuma vietā, kas gandrīz viņam maksāja dzīvību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Bokseris Kristaps Zutis ar savu mīļoto sievieti Elīnu Pakalnu devās uz Daugavpili, un ceļā Kristaps atsauca atmiņā kādu notikumu, kas viņam gandrīz maksājis dzīvību.

Pāris devās uz Daugavpili - šajā pilsētā viņš ir nodzīvojis diezgan ilgu laiku. Daugavpils atmiņā palikusi arī vēl kāda iemesla dēļ - šogad aprit desmit gadi, kopš viņš cieta autoavārijā.

Zutis kopā ar Elīnu devās uz vietu, kur tas viss noticis. Elīna vaicāja, kā tas atgadījies, uz ko Kaspars atklāti pastāstīja, ka ziemas laikā viņš veicis bīstamu manevru ar automašīnu, kā rezultātā nespēja savaldīt auto un ar apmēram 70 km/h iebrauca traktora riepā.

Sākotnēji Kristaps nav vēlējies mediķu iesaisti, taču vēlāk piekritis pārbaudei. "Kad atbrauca ātrā palīdzība es vairs nevarēju izturēt sāpes. Mediķiem nācies apstāties, jo es esot kliedzis un ārdījies. Bija salūzis galvaskauss, un ar katru asins plūsmu, ar katru sirds sitienu sāpes tikai palielinājās." Zutis teic, ka tādas sāpes viņš nekad nav jutis.

Daugavpils slimnīcā Kristaps pavadīja septiņas dienas, tad uzrakstīja atteikumu un viņu pārveda uz Rīgas slimnīcu, jo nespējis izturēt Daugavpils slimnīcā esošo remontdarbu skaņas.

Avārija ir likusi viņam pārdomāt dzīvi un savas izvēles. Pēc notikušā viņš piezvanījis savai mammai un omītei, lai pirmo reizi dzīvē pateiktu, ka mīl viņas.

Rēta joprojām redzama uz Kristapa galvas. Elīna, mierinot Kristapu, teic, ka viņai patīk mīļotā rēta. Elīna uzskata, ka rētas ir vīrišķības simbols. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu