Video ⟩ Sabaļenka: Ostapenko pirmajā setā spēlēja neticamu tenisu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Arina Sabaļenka
Arina Sabaļenka Foto: AP/Scanpix

Baltkrievijas tenisiste Arina Sabaļenka atzina, ka Dubaijas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfināla mačā pret Aļonu Ostapenko pirmajā setā nav spējusi neko izdarīt.

Pirmo setu Sabaļenka zaudēja ar 2-6, bet cīņas turpinājumā spēja saņemties un abos nākamajos setos bija pārāka ar 6-1. 

Ostapenko WTA rangā ieņem 20. vietu un sacensībās bija izsēta ar 13. numuru, bet Sabaļenka ir planētas otrā rakete un otro numuru saņēmusi arī Dubaijas turnīrā.

"Pirmajā setā viņa spēlēja neticamu tenisu un es neko nevarēju izdarīt. Es paskatījos uz savu komandu un jautāju: "Ko es varu darīt?" Bet kaut kā man izdevās pagriezt spēli pretējā virzienā, un sāku spēlēt patiešām neticamu tenisu. Viņa spēlē ļoti ātri un dziļi, es centos saglabāt koncentrēšanos. Esmu priecīga, ka man izdevās," WTA preses dienests citē Sabaļenkas izteikumus. 

Par iekļūšanu astotdaļfinālā Latvijas tenisiste nopelnīja 105 pasaules ranga punktus. Pagājušā gada februāra trešajā nedēļā Ostapenko aizcīnījās līdz Dohas "WTA 1000" sērijas turnīra pusfinālam un iekrāja 350 pasaules ranga punktus, kuri bija jāaizstāv šajā nedēļā. Nepaveicot to, viņa rangā atkāpsies par vismaz piecām vietām.

Sabaļenkas spēlēšana WTA tūrē gan tiek pretrunīgi vērtēta, jo viņai ir agresorvalsts Baltkrievijas autoritārā līdera Aleksandra Lukašenko atbalsts.

Turnīrs Dubaijā norisinās uz cietā seguma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu