Latvijas mūziķi šo sestdien aicina uz koncertu "Ukrainas brīvībai"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 25. februārī, no plkst. 12.00 laukumā pie Rīgas Kongresu nama vairāku stundu garumā Latvijas mūziķi otro gadu veltīs savus priekšnesumus Ukrainas atbalstam, vienojoties koncertā "Ukrainas brīvībai". 

Koncerts ir brīvprātīgs kultūras nozares atbalsts Ukrainai, kas piedzīvo plaša mēroga Krievijas militāro agresiju. Mūzika ir instruments, ar kura palīdzību varam sniegt atbalstu Ukrainai un Ukrainas iedzīvotājiem un izteikt protestu pret Krievijas sākto karu.

Koncerta "Ukrainas brīvībai" pirmajā daļā skanēs Rīgas koru un orķestra "Rīga" priekšnesumi, savukārt koncerta otrajā daļā uzstāsies lērums Latvijas mūziķu.

Pasākums notiks, pateicoties mūziķa Ralfa Eilanda iniciatīvai un Rīgas domes atbalstam.

Foto: Koncerts "Ukrainas brīvībai" 2022. gadā

Koncerta laikā ar labdarības organizācijas ziedot.lv starpniecību varēs ziedot projektam "Gaismu Ukrainai!". Saziedotos līdzekļus izmantos energoefektīvu ierīču iegādei, kas nodrošinās Ukrainas civiliedzīvotājiem gaismas avotus.

Ziedot šim mērķim var jau šobrīd, taču koncerta laikā varēs ziedot, zvanot uz tālr. 90006086 (1,42 eiro). Papildu informācija par labdarības projektu mājaslapā. Ukrainas atbalstam būs iespējams ziedot arī ar biedrības "Tavi draugi" un "BORŠČS – Garšīgi pie ukrainietēm" starpniecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu