"Mana dūre tavā sejā." Šovā "Mīla kemperī" pirmās greizsirdības scēnas un kaislības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Pašmāju iepazīšanās un kaislību šova "Mīla kemperī" otrā sezona ir uzņēmusi apgriezienus. Dalībnieku starpā rodas jūtas un redzamas pirmās greizsirdības izpausmes. Amors ir noķēris iepriekšējās sezonas spožāko dalībnieku Dāvidu un digitālā satura veidotāju Yanu Bruk, multimākslinieku Mārtiņu un vizāžisti Ilutu, kā arī jauno video satura veidotāju Ričardu un pozitīvo Ketiju.

Stokholmas ieliņās šova dalībniekus sagaidīja pavisam kaislīgs uzdevums - kurš pāris spēs visilgāk skūpstīties. Lai arī sākumā šķiet, ka uzdevums ir vien pāris minūšu ilgs, skatītājus šokēs šova dalībnieki. Uzreiz atteicās Monta un Raivis, jo abu starpā ir tikai draudzīgas attiecības un abi sevi neredz kā pāri.

Par sākotnējiem līderiem šajā uzdevumā tika uzskatīti Yana Bruk un Dāvids, taču, par lielu pārsteigumu, pārbaudījumā uzvaras laurus plūca Ričards un Ketija, kuri papildus ieguva imunitāti nākamajā izbalsošanā.

Šovā ienāca arī jauna dalībniece Elīza, un izrādījās, ka viņa ir pirmā mīlestība vienam no dalībniekiem. Elīzai bija jāizvēlas viens no puišiem, un tajā brīdī dalībniece Iluta teju vai uzsprāga, jo pastāvēja iespēja, ka viņa paliks bez pāra.

Elīza bija metusi aci uz dalībnieku Mārtiņu Grunti, minot, ka abiem ir kaut kas kopīgs; tajā brīdī Iluta, kura šobrīd ir pārī ar Mārtiņu, izteica pat draudus, sakot, lai labāk viņu nekaitina.

Vēlāk kemperī, pārrunājot jaunākos notikumus, Iluta izteicās skarbi par iespēju, ja Elīza tomēr izvēlētos Mārtiņu: "Mana dūre tavā sejā būs mums kopīgs."

Elīza gan neriskēja un izvēlējās brīvo puisi Raivi.

Diemžēl arī šajā epizodē vienam no dalībniekiem šovs bija jāpamet, un šoreiz to nācās darīt Montai, kurai pa šo laiku neizdevās atrast mīlestību.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu