Girgensons gūst vārtus un palīdz "Sabres" izcīnīt uzvaru pār "Capitals"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus un palīdzēja Bufalo "Sabres" izcīnīt piekto uzvaru pēdējos sešos mačos.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 7:4 (2:2, 4:2, 1:0) guva panākumu pār Vašingtonas "Capitals".

Latvijas uzbrucējs mačā uz ledus kopā pavadīja 12 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja vienā iemetienā un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Pirmās trešdaļas 11.minūtē "Sabres" vadībā izvirzīja Dilans Kozenss, taču mazāk kā pēc piecām minūtēm rezultātu izlīdzināja Dilans Stroms. 17.minūtē mājiniekiem vienu vārtu pārsvaru atguva Teidžs Tompsons, tomēr arī šoreiz visiem izdevās panākt neizšķirtu, precīzam esot Timotijam Līfam Ošī.

Savukārt otrā perioda pirmajās 13 minūtēs Bufalo hokejisti guva četrus vārtus, precīziem esot Džefam Skineram, Girgensonam, Vinnijam Hinostrocam un Kozensam.

Girgensons guva vārtus 29.spēles minūtē, kad Kails Okposo pretinieku aizsardzības zonā tika pie ripas un piespēlēja to latvietim, kurš tobrīd atradās pretī vārtiem. Pēc ripas saņemšanas viņš ar spēcīgu metienu raidīja to garām "Capitals" vārtsargam, panākot 4:2.

Atlikušajā otrā perioda daļā mājinieku vārtsargu pārspēja Aleksandrs Ovečkins un Sonijs Milano un samazināja deficītu līdz diviem vārtiem.

Noslēdzošajā trešdaļā "hat-trick" nokārtoja Kozenss, kurš šajā mačā tika arī pie rezultatīvas piespēles, kopā sakrājot četrus punktus.

"Sabres" ar izcīnītiem 66 punktiem 58 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem astoto vietu, kamēr "Capitals" ar 64 punktiem 62 spēlēs ierindojas 12.pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu