FOTO un VIDEO ⟩ Džeiks Pols pirmo reizi karjerā izjūt zaudējuma rūgtumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien, 26. februārī, savas karjeras pirmo zaudējumu piedzīvoja bēdīgi slavenais jūtūberis Džeiks Pols, piekāpjoties Taisona Fjūrija pusbrālim Tomijam.

Fjūrija un Pola duelis jau vairākkārt tika atcelts, bet beidzot abi vīri kāpa ringā, lai varētu atrisināt preses konferencēs un publiskajā telpā "uzpūsto" konfliktu.

Astoņu raundu cīņā panākumu pēc dalīta tiesnešu lēmuma izcīnīja Fjūrijs. Viens tiesnesis uzvaru ar rezultātu 75-74 atdeva Polam, bet atlikušie tiesneši cīņu novērtēja ar 76-73 par labu Fjūrijam.

Abiem bokseriem cīņas laikā tika atņemts punkts. Pols tika sodīts piektajā raundā par sitienu pa pretinieka pakausi, kamēr Fjūrijs punktu zaudēja sestajā raundā par pretinieka turēšanu.

Cīņas spilgtākā epizode tika pieredzēta noslēdzošajā raundā, kad Pols ar džebu pretinieku aizsūtīja nokdaunā, tomēr Fjūrijs spēja cīņu turpināt.

Pasaules Boksa padome (WBC) jau pirms cīņas paziņoja, ka šā dueļa uzvarētājs ielauzīsies tās oficiāla ranga top 40. 

Fjūrijs bija pirmais Pola pretinieks kura pamata disciplīna cīņas sportā ir bokss. Līdz šim Pols bija cīnījies tikai ar MMA cīkstoņiem, kuri jau bija noslēguši aktīvās gaitas savā sportā, kā arī vienu izbijušo basketbolistu (Netu Robinsonu) un vienu jūtūberi.

23 gadus vecais Fjūrijs profesionālā boksa ringā ir izcīnījis uzvaras visās deviņās cīņās. Tikmēr 26 gadus vecajam Polam šis bija pirmais zaudējums profesionālās karjeras septiņas cīņās.

Video: Fjūrija - Pola cīņas spilgtākie momenti

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu