Pols nekavējoties nācis klajā ar attaisnojumiem zaudējumam pret Tomiju Fjūriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: REUTERS/SCANPIX

Jūtūberis Džeiks Pols uzreiz pēc svētdien, 26. februārī, piedzīvotā zaudējuma nāca klajā ar attaisnojumiem, kāpēc Tomijs Fjūrijs par viņu bija pārāks.

Pols pirmo reizi savas profesionālās karjeras septiņās cīņās cieta zaudējumu, piekāpjoties Taisona Fjūrija pusbrālim Tomijam.

Uzreiz pēc cīņas Pols nāca klajā ar skaidrojumu piedzīvotajam zaudējumam.

"Godīgi sakot, es jutos slikti. Treniņnometnes laikā divas reizes pamatīgi saslimu, kā arī savainoju roku. Līdz ar to šis nebija mans labākais sniegums," sacīja Pols norādot, ka šajā cīņā viņu pārspējis labāks bokseris.

Uzreiz pēc tam Pols sacīja, ka nemeklē attaisnojumus, aicinot viņu vērtēt nevis pēc uzvarām, bet gan pēc viņa zaudējumiem: "Atgriezīšos spēcīgāks."

Fjūrijs uzvaru izcīnīja pēc dalīta tiesnešu lēmuma. Viens no tiesnešiem uzskatīja, ka Pols bija pārāks ar rezultātu 75-74, kamēr atlikušie divi tiesneši cīņu novērtēja ar 76-73 par labu Fjūrijam.

Polam šīs cīņas līgumā bija iestrādāts punkts, ka viņš zaudējuma gadījumā varēs pieprasīt revanšu, kas norisināsies Lielbritānijā. Fjūrijam šāda punkta līgumā nebija. Pols uzreiz norādīja, ka vēlas revanšu.

"Es atgriezīšos. Uzskatu, ka esmu pelnījis revanšu. Šī bija lieliska un līdzīga cīņa. Nezinu, vai piekrītu tiesnešu lēmumam. Divus raundus uzvarēju ar 10-8. Bet ir, kā ir. Tas ir bokss," sacīja Pols.

Pasaules Boksa padome (WBC) jau pirms cīņas paziņoja, ka šā dueļa uzvarētājs ielauzīsies tās oficiāla ranga top 40.

Fjūrijs bija pirmais Pola pretinieks kura pamata disciplīna cīņas sportā ir bokss. Līdz šim Pols bija cīnījies tikai ar MMA cīkstoņiem, kuri jau bija noslēguši aktīvās gaitas savā sportā, kā arī vienu izbijušo basketbolistu (Netu Robinsonu) un vienu jūtūberi.

23 gadus vecais Fjūrijs profesionālā boksa ringā ir izcīnījis uzvaras visās deviņās cīņās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu