"Laikam satieku nepareizos vīriešus." Linda Mūrniece atkal ir brīva sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Jānis Škapars/TVNET

Izjukušas uzņēmējas un bijušās politiķes Lindas Mūrnieces attiecības ar mīļoto vīrieti Edgaru Līdumu, faktu viņa apstiprina izdevumam "Privātā Dzīve".

Šo faktu Mūrniece apstiprina izdevumam "Privātā Dzīve". "Man nav nekā daudz, ko komentēt. Varu pateikt vien to, ka vairāk biju noskumusi par to, ka pagājušajā pavasarī pāri koku galotnēm aizlidoja mans mīļais papagailis Joko, nekā skumstu par Edgara prombūtni. Tagad uzskatu, ka tas ir viens no nebūtiskiem gadījumiem manā dzīvē.

Laikam satieku nepareizos vīriešus," tā Mūrniece.

šķiršanās iemeslu viņa min to, ka abu uzskati dažādās situācijās krasi atšķīrušies, vienprātības nav bijis arī politiskajos jautājumos.

Abus vienoja romantiskas attiecības aptuveni gadu. Pērn, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", Mūrniece pauda pārliecību, ka beidzot ir satikusi savu "īsto un lielisko" vīrieti: "Man ir pietiekami daudz gadu, lai es saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt pēdējam un uz visu mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir. Man ir pārliecība, ka man blakus ir vīrietis, kurš par mani rūpējas, kura klātbūtnē es jūtos droši. Es jūtos tā, ka esmu kopā ar vīrieti, nevis es pildu vīrieša funkciju attiecībās."

Linda un Edgars ir pazīstami jau vairākus gadus, un jau ilgu laiku abu starpā bijuši signāli, ka vajadzētu būt kopā, taču to liegušas dažādas dzīves situācijas, piemēram, nokavēts lidojums un pārceltas vakariņas.

Mūrniecei aiz muguras ir trīs šķirtas laulības.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 28. februāra numurā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu