Pie krievu tanka Tallinas centrā izcēlies konflikts starp jauniešiem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sander Ilvest/Postimees

Pirmdienas, 27. februāra, vakarā pie Tallinā uzstādītā Krievijas tanka T-72 izcēlies konflikts starp jauniešiem. To izraisīja dažādi viedokļi par to, vai pie kaujas mašīnas ir prātīgi nolikt ziedus vai ne, vēsta medijs "Postimees".

Sākotnēji "Postimees" tika informēts, ka Tallinas laukumā starp jauniešiem, kas runā igauņu un krievu valodā, izcēlies kautiņš. Šķietami pirms tam bija situācija, ka divi krievvalodīgie atnesa ziedus un nolika tos pie tanka, bet igauņu valodā runājošie tos novāca.

Foto: Krievu tanks Tallinā

Pēc policijas sniegtās informācijas, incidents noticis ap plkst.18, taču tas nav bijis kautiņš, bet gan asa vārdu apmaiņa.

"Konflikts sākās, kad divi cilvēki nolika ziedus pie tanka un trīs tuvumā esošie cilvēki tos novāca," sacīja policijas iecirkņa maiņas vadītājs Iļja Samoilovs.

"Kad patruļa ieradās notikuma vietā, daži konfliktā iesaistītie cilvēki jau bija devušies prom. Policija runāja ar tiem jauniešiem, kas tur vēl atradās, un līdz ar to situācija tika atrisināta," sacīja Samoilovs, piebilstot, ka par līdzīgiem gadījumiem policijai vairs nav ziņots.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu