Felipe Gabriels pastāsta, vai plāno atgriezties Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau vairākus mēnešus brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs nav manīts ne Rīgas pasākumos, ne Latvijas televīzijas šovos. Vai tiešām viņš pametis Latviju uz visiem laikiem? Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" viņš pastāsta par saviem turpmākajiem plāniem.

Pēdējo mēnešu laikā viņš pabijis vairākās pasaules vietās, bet nu viņš ir dzimtajā Brazīlijā, kur pavada laiku kopā ar ģimeni un draugiem un vienkārši atpūšas.

No Latvijas šovbiznesa gan Felipe neplāno nozust. Rīgā atgriezīšoties jau martā. "Kad atlidošu uz Latviju, nebūs tā, ka viss jāsāk no nulles. Man jau ir dažādas sadarbības. Pagaidām gan vēl nezinu, vai piedalīšos kādā jaunā šovā, bet es noteikti nodarbošos ar mūziku un turpināšu veidot saturu sociālajos tīklos," plānos dalās Felipe.

"Instagram" viņš atspoguļo šiku dzīvesveidu un publicē fotogrāfijas kopā ar dažādām ārzemju zvaigznēm.

Atbildot uz jautājumu, kā spēj sev nodrošināt tādu dzīvi, viņš saka: "Vienmēr esmu uzskatījis, ka kontaktu veidošana ir svarīgāka par naudu. Savu dzīvi veltu, lai palīdzētu citiem. Piemēram, ja kāds lido uz Latviju, lai izklaidētos, izmitinu pie sevis. Tāpēc, kad pats lidoju uz Dubaiju, man arī ir draugi, pie kuriem dzīvot. Roka roku mazgā," pamāca Felipe. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 28. februāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu