Pilots veicis 360 grādu apgriezienu, lai parādītu pasažieriem ziemeļblāzmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: muratart/Shutterstock

Lidsabiedrības "EasyJet" pilots ceļā no Islandes uz Lielbritāniju veicis 360 grādu apgriezienu, lai ļautu pasažieriem aplūkot brīnišķīgo ziemeļblāzmu, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Lidmašīna devās no Islandes galvaspilsētas Reikjavikas uz Lielbritānijas pilsētu Mančestru. 

Pasažieris Adams Grovs sacīja, ka "neticamais" skats "bija lielisks noslēgums viņa četras dienas ilgajam ceļojumam, kurā viņš arī saderinājās.

Grovs sacīja, ka viņš un viņa līgava atradās labajā pusē lidmašīnai un nebūtu varējuši redzēt ziemeļblāzmu bez "ļoti laipnā" pilota veiktā pagrieziena.

Pāris visu savu ceļojumu Islandē bija pavadījis, cerot ieraudzīt polārblāzmu, taču bez panākumiem.

"Mēs pacēlāmies, un pusceļā pilots izslēdza visas gaismas, un skats bija redzams pa kreiso logu," stāsta vīrietis. "Bet mēs sēdējām labajā pusē, un pēc dažām minūtēm pilots veica 360 grādu apgriezienu, lai visi to redzētu."

"EasyJet" arī sniedzis komentāru par notikušo: "Mēs esam gandarīti, ka kapteinis varēja veikt kontrolētu manevru, lai ļautu pasažieriem redzēt brīnišķīgo dabas parādību no gaisa. Mūsu komanda vienmēr darīs pēc iespējas vairāk mūsu klientu labā. Mēs esam priecīgi, ka varējām dalīties ar viņiem šajā īpašajā skatā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu