VIDEO ⟩ Narkotisko vielu apreibināts šoferis Tallinā ietraucas cilvēku pūlī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā svētdienā, 26. februārī, Igaunijas galvaspilsētā Tallinā kāds narkotisko vielu apreibināts šoferis ar BMW markas automašīnu ietraucies cilvēku pūlī, kas stāvēja sabiedriskā transporta pieturā. Video ar satraucošo notikumu publicējusi Igaunijas policija, vēsta medijs "Postimees".

Video redzams, ka 19 gadu vecais šoferis ar gandrīz 80 kilometriem stundā traucās sabiedriskā transporta pieturas virzienā, kur tajā brīdī autobusu gaidīja vairāki desmiti cilvēku.

Bezatbildīgā šofera rīcības rezultātā traumas guva divi gājēji - 20 un 50 gadus vecas personas. 

Video: Bezatbildīgs šoferis Tallinā ietriecas gājējos

"19 gadus vecajam autovadītājam nepatika, ka viņam pabrauca garām kāds cits šoferis. Gribot ierādīt vietu otram vadītājam, jaunietis arī strauji palielināja ātrumu un paspēja izkļūt priekšā otram transportlīdzeklim pirms joslas maiņas," negadījuma iemeslus skaidroja satiksmes uzraudzības centrs.

"Pēc joslas maiņas vadītājs pamanīja uz ceļa uzstādītās satiksmes regulēšanas ierīces, un, tā kā bremzēšanai nepietika vietas, viņš izvēlējās pretējo joslu, lai apbrauktu tās. Tā kā tur brauca citi transportlīdzekļi, tad nākamais variants bija ietve," skaidroja satiksmes uzraudzības centrs, piebilstot, ka, pēc vadītāja teiktā, viņš braucis ar ātrumu 80 kilometri stundā. Ātruma ierobežojums šajā posmā ir 30 kilometri stundā.

Automašīnā esot atradušies vēl trīs jaunieši.

Policija norādījusi, ka negadījums varēja beigties daudz sliktāk, jo pieturā tobrīd stāvējuši vairāki desmiti cilvēku. Par laimi, gājēju traumas nav nopietnas.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka vadītājs pirms sēšanās pie stūres bez ārsta receptes lietojis narkotiskās vai psihotropās vielas.

Kā informē policija, pirmdien Harju apriņķa tiesā šoferim piespriests sods. Viņam būs jāpavada 30 dienas cietumā, turklāt vadītājam atņemtas tiesības, kas viņam bijušas tikai sešus mēnešus. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu