"Esmu gatava darīt jebko, lai šis murgs beigtos." Gluzunovu romantiskais vakars izgāžas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

Pavisam nesen Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs meklēja saderināšanās gredzenu, ko viņa mīļotā sieviete tik ilgi ir kārojusi. Šķita, ka beidzot pienāks skaistā bildinājuma diena, bet tā vietā notika kas negaidīts.

Elīna Gluzunova un Artjoms bija devušies romantiskā izbraukumā uz kādu viesu namu, un Elīna cerēja šai vakarā no dzīvesbiedra cerēja saņemt saderināšanās gredzenu. Tomēr viss neizvērtās tik skaisti kā ieplānots... Pāris kārtīgi sastrīdējās.

Elīna gatavojusi vakariņas, un pienācis klāt Artjoms ar vēlmi palīdzēt. Kā stāsta Elīna, viņa šķietami atbildējusi kaut ko, kas viņam nav paticis, un Artjoms esot "uzgājis gaisā". Artjoms saka, ka jūtas nenovērtēts, jo brīdī, kad viņš vēlējies palīdzēt, Elīna viņam atcirtusi. Skaistais vakars ar to arī noslēdzās.

Šķiet, Elīna sākotnēji nav sapratusi, ka izdarījusi kaut ko, kas dzīvesbiedram nav paticis. Saucot viņu vakariņās, Artjoms sāka runāt paceltā tonī un atteicās kopīgi vakariņot. Viņš ietiepīgi turpināja sēdēt dīvānā un spaidīt telefonu.

Sēžot pie skaisti saklātā vakariņu galda un taisot vaļā šampanieša pudeli, Elīna atklāti teica, ka ir nokaitināta un dusmīga, taču viņa negrasījās vakaru laist garām un nolēma pavadīt to vienatnē. "Ja nav vīrieša, tad nav. Es gribu vienkārši gredzenu un lai viņš vienkārši iet pii... Tas ir tas, ko es gribu. Tam visam nav nekādas jēgas, vienmēr esmu tikai sliktā, tā vienmēr ir bijis un tā arī būs."

Vaicāta, kāpēc tas gredzens ir tik svarīgs, viņa saka: "Tāpēc, ka esmu to pelnījusi. Pēc visa tā, ko esmu pārcietusi pa šiem gadiem, tas ir mazākais, ko viņš var man dot.

Esmu gatava darīt jebko, lai šis murgs beigtos, pat ja tas nozīmē šķiršanos."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu