Par "TikTok" sensāciju kļūst vientuļa seniora pirmais randiņš 30 gadu laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: rawpixel.com/shutterstock

Kad vectēvs Džo saņēmās pirmajam randiņam 30 gadu laikā, viņš neiedomājās, ka kļūst par "TikTok" sensāciju, raksta "Insider".

Vectēvs Džo ir gana populārs "tiktokeris" – viņam ir vairāk nekā 6,2 miljoni sekotāju vietnē "TikTok". Viņš rāda optimistiskus video par vientuļa seniora dzīvi pēc sievas nāves, viņa video regulāri piedalās arī mazmeita. Bet romantiskas vakariņas vienreiz pēc ilgiem gadiem – tas jau bija kaut kas pavisam jauns! Tur bija vajadzīga saņemšanās.

Video redzams, kā vectēvs Džo spogulī rūpīgi piekārto matus, ekrānā redzams uzraksts: "Nāc ar mani uz manu pirmo vakariņu randiņu 30 gadu laikā!"

@grandadjoe1933

Well that was fun 🤦‍♂️

♬ kill bill sped up - SZA

Cerību pilnais sākums diemžēl nevainagojās ar vakariņām divatā ar kādu jauku dāmu. Tālākā notikumu gaita turpinās ar pacietīgu gaidīšanu, ziņu pārbaudīšanu telefonā...

Cik noprotams, vectēvs Džo gaidīja stundu, bet viņa tā arī neieradās. Tāpēc viņš paēda vakariņas viens pats.

Videoklips tika skatīts vairāk nekā miljons reižu un saņēma tūkstošiem komentāru.

"Tik ilgi nogaidīt – un nepateikt neviena slikta vārda – tu esi mans iedvesmas avots!" raksta kāds komentētājs.

"Viņa zaudēja lieliskāko vakaru savā mūžā!" raksta kāds cits.

Daudzi komentētāji izsaka vectēvam Džo komplimentus par brašo stāju un glauno izskatu, un dažas dāmas komentāros izsaka vēlmi ar viņu doties vakariņās.

Daži komentētāji gan bilst – viņš jau nebija vientuļš, viņu taču kāds filmēja. Nu jā – bet kāds gan viņam prieks no filmētāja? Ne jau filmētāja dēļ vectēvs Džo pucējās un devās uz randiņu.

Nākamajos "TikTok" video atklāti vēl daži sirdi plosoši fakti no vectēva Džo dzīves. Viņa sieva, kura nu jau 30 gadus ir mirusi, bija Džo mīļotā meitene kopš bērnības. Taču liktenis bija lēmis, ka viņa tomēr apprecējās ar Džo brāli. Kad brālis nomira, Džo atkal satuvinājās ar brāļa bijušo sievu, savu bērnības mīlestību, viņi apprecējās un dzīvoja laimīgi līdz sievas nāves dienai.

Pēc sievas nāves bija jāpaiet 30 gadiem, lai vectēvs Džo sadūšotos pirmajam randiņam. Tas neizdevās. Vai viņš sadūšosies vēl kādam? Laiks un "TikTok" rādīs!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu