"Pavedienus neizdomājam mēs." Dana Bjorka atklāti par dalību šovā "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 26. februārī, TV skatītājiem bija iespēja iepazīties ar pirmajiem sešiem šova "Balss maskā" dalībniekiem, un tika atmaskots arī pirmais dalībnieks. Zem Naktstaureņa maskas slēpās Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra direktore Dana Bjorka. Viņa raidījumā "Bez tabu" dalās pārdomās par savu dalību šajā piedzīvojumā.

Dana projektam piekritusi nekavējoties, tas devis lielisku pieredzi, bet šobrīd jūtas pat nedaudz atvieglota. Viņa teic, ka šovs prasījis daudz laika un līdz tā beigām Danai pat nebūtu iespējas palikt.

Par Naktstaureņa tērpu Dana saka – viņai paveicies. Tas neesot bijis smags, apgrūtināta bijusi tikai redzēšana.

Foto: "Balss maskā" pirmais raidījums

Dana atklāja vēl kādu interesantu faktu - pavedienus par sevi neraksta pašas slavenības. Izdzirdot pavedienus par viņu, Dana tos sauc par ļoti sarežģītiem. Un tikpat sarežģīti Danai šķiet kolēģu pavedieni.

Viņa atklāj, ka nezina, kas slēpjas aiz citām maskām, bet atbalsta un fano par Kraukli.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka turpmākos desmit svētdienas vakarus kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigai muzikālai sacensībai, kur par uzvaru cīnīsies divpadsmit sabiedrībā populāras personības. Šova uzvarētājs balvā saņems 5000 eiro, ko novirzīs sevis izvēlētam labdarības mērķim.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu