Kā Reiniks baudīja eksotisko ceļojumu Dienvidaustrumāzijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Tērvete" mūziķis Artūrs Reiniks sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" dalās ceļojuma uz Dienvidaustrumāziju iespaidos un atklāj, kas šoreiz pārsteidzis visvairāk.

Viņš šī gada sākumā bija aizceļojis uz Dienvidaustrumāziju, viesojoties gan Malaizijā, gan Singapūrā.

Reiniks pastāstīja, ka tālajā valstī viens no aizraujošākajiem piedzīvojumiem bijis 3D muzeja apmeklējums Malaizijā. "Lai arī Langkavi muzejs esot tikai otrs lielākais pasaulē, izjūtu ziņā tas pārsteidza," teic Reiniks.

Protams, ne tikai muzejs viņu pārsteidza. Reiniks īpaši izcēla Singapūras pārsteidzošo tīrību visapkārt. Izrādās, ka visā pilsētā esot izvietotas videokameras, no kurām nav iespējams noslēpties.

"Ja tu nomesto papīru uzreiz neiemet gružkastē, tad ir vien dažu minūšu jautājums, kad tevi aptur policisti, un jāmaksā prāva soda nauda.

Vissmieklīgākais man šķita tas, ka Singapūrā nedrīkst ievest košļājamo gumiju –

tas ir stingri aizliegts. Lai nepiecūkotu pilsētu! Arī veikalos tās nepārdod pilnīgi nekur, tikai ārsts drīkst izrakstīt recepti, ja kādam košļājamā gumija īpaši nepieciešama, piemēram, smaganu problēmu gadījumā," pasmaida ceļotājs, sakot – ja cilvēks uz ielas tikai košļās gumiju, tad jau nesodīs.

Reiniks pauž, ka uz viņu neizdzēšamu iespaidu atstājis arī Singapūrā esošais Vertikālais botāniskais dārzs, kurā vērojami milzīgi torņi, ap kuriem vijas vīteņaugi.

Izrādās, tur filmēts slavenais Avatars. "Tas bija ļoti iespaidīgi. Teicu, ka mani nekas nepārsteidz, bet visi šie brīnišķīgie objekti bija tiešām apbrīnas vērti," tā Artūrs.

 Vairāk ar ceļojuma iespaidiem var iepazīties žurnāla "Kas Jauns" 28. februāra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu