Bļugers komentējis nonākšanu citā komandā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers sarunā ar Ziemeļamerikas žurnālistiem komentējis neseno maiņas darījumu, kura rezultātā viņš nonāca Lasvegasā.

Jau ziņots, ka trešdien Latvijas hokejists no "Penguins" tika aizmainīts uz "Golden Knights", Pitsburgas vienībai saņemot pretī aizsargu Pīteru Deliberatori un nākamā gada trešās kārtas drafta izvēli.

"Tas mani pārsteidza nesagatavotu, pavisam to negaidīju," atzina Bļugers. "Mani pasauca [hokeja operāciju prezidents] Braiens Bērks un zināju, ka teiks, ka esmu aizmainīts, tāpēc atlika tikai cerēt uz labāko."

Viņš arī atklāja, ka tobrīd kopā ar viņu bijis arī tēvs. "Tas neko daudz nemainīja, taču nākotnei tā varētu būt kopīga, laba atmiņa," hokejists piebilda.

"Labā lieta laikam ir tas, ka man īsti nav bijis laika par to sēdēt un domāt par to, kas notika," norādīja Bļugers. "Kad uzzināju, mazāk nekā stundas laikā sakravāju mantas un biju ceļā uz lidostu."

28 gadus vecais Latvijas uzbrucējs šosezon 45 spēlēs Pitsburgas kluba rindās izcēlās ar desmit punktiem, gūstot divus vārtus un atdodot astoņas rezultatīvas piespēles.

Bļugers NHL debitēja 2018./2019.gada sezonā, bet kopumā "Penguins" rindās aizvadīja 250 regulārā čempionāta spēles, kurās sakrāja 92 (33+59) punktus, 82 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +24. Stenlija kausa izcīņā latviešu uzbrucējam 18 spēlēs vieni vārti un viena rezultatīva piespēle, četras soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -3.

"Golden Kinghts" vienība ar 78 punktiem 61 mačā Rietumu konferencē ieņem otro vietu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu