Par ārvalstu aģentu Krievijā atzītais humorists Maksims Galkins uzstāsies arī Rojā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Šī gada vasarā par "ārvalstu aģentu" Krievijā pasludinātais humorists Maksims Galkins uzstāsies ne tikai Dzintaru koncertzālē, bet arī Rojā.

"Ar prieku skaļi paziņojam, Maksims Galkins arī šogad 12. augustā plkst. 19 ar jaunu programmu viesosies Rojā," informē Rojas brīvdabas estrādes pārstāvji.

"Māksliniekam patika mūsu koncertzāle un atsaucīgā publika, tāpēc esam izvēlēti un iekļauti viņa koncerttūrē arī šogad!"

Pirms gada Maksima Galkina koncerti Latvijā tika izpārdoti dažu dienu laikā. Pagājušajā vasarā viņš uzstājās ne vien ierastajā un iemīļotajā Jūrmalā, bet arī vairākās citās pilsētās, jaunas auditorijas priekšā, kas mākslinieku agrāk nebija redzējusi, un, kā ierasts, izpelnījās tās sajūsmu un mīlestību. 

Īpašu skatītāju prieku pērn radīja vieglums, ar kādu Maksims Galkins ne vien sasveicinājās ar publiku, bet arī jokoja latviski. Intersanti, vai šovasar dzirdēsim jaunus jokus latviešu valodā? 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 6. augustā Galkins uzstāsies Dzintaru koncertzālē. 

Iepriekš ziņots arī tas, ka Galkins, nosodoši izsakoties pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks ar ģimeni pagājušo vasaru pavadīja Latvijā, bet nu ar sievu Allu Pugačovu un bērniem atkal ir Izraēlā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.

Galkins joprojām ar soctīklu starpniecību pauž nosodījumu Krievijai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu