VIDEO ⟩ "Vells viņu zina!" Šoferis, kurš Rīgā izraisīja sadursmi ar vilcienu, pats nesaprot, kā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārijas dēļ kavējas vilciens Tukums-Rīga
Avārijas dēļ kavējas vilciens Tukums-Rīga Foto: TVNET

Rīgā, vilciena stacijā "Depo", piektdien, 3. martā, ap plkst. 11 automašīna "Škoda" uzbrauca uz sliedēm. Rezultātā notika sadursme ar tobrīd braucošu vilcienu. Raidījums "Degpunktā" ieradās notikuma vietā un vaicāja šoferim, kā viņa automašīna nonāca uz sliedēm.

Pats 87 gadus vecais "Škoda" vadītājs, kurš kā pats saka, stūrē jau kopš pagājušā gadsimta, apjukumā nespēja paskaidrot, kā nonācis sliežu tuvumā. Zināms vien tas, ka vietā, kur notika sadursme, automašīnas nebrauc nekad.

"Grūti gāja, bet atbraucu. Tad sapratu, ka tālak jau nu vairs nevar," stāsta šoferis.

Vaicāts, kāds bija viņa galamērķis, šoferis atbild: "Oi, vells viņu zina!"

Vīrietis sākumā braucis pa gājēju ceļu, kas ved gar industriālo teritoriju, tālāk jau izstūrējis tieši gar sliedēm. Vilciena mašīnists, kas vadīja transportu uz Rīgu, stāsta, ka automašīnu saules dēļ novēloti pamanījis un sadursme bijusi neizbēgama.

Par laimi, apskādēta vien mašīna un 87 gadus vecais šoferis palicis neskarts. Vilciena pasažieriem gan brauciens izvērtās krietni ilgāks.

Vilciens Tukums 2 – Rīga kavējās divas stundas. Transportlīdzekli nostūma no sliedēm, un atjaunot kustību palīdzēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, sadarbojoties "Latvijas dzelzceļa" darbiniekiem.

Avārijas dēļ kavējas vilciens Tukums-Rīga
Avārijas dēļ kavējas vilciens Tukums-Rīga Foto: TVNET
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu