Pirmdienas horoskops: 6. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Marina Tachinska/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 6. martam.

AUNS

Jau no nedēļas pirmās dienas būsi enerģisks un modrs. Darbavietā vai biznesa lauciņā ātri pamanīsi citu kļūmes. Dodies palīgā tūdaļ, jo vēlāk vienalga tās var nākties labot tev.

VĒRSIS

Sekmīgs laiks, lai atrastu uzticamu sadarbības partneri, un atteiktos no saistībām, kas iepriekš nav devušas vēlamos rezultātus. Galva pilna ar idejām – pieraksti tās un rēķini izdevīgumu.

DVĪŅI

Tāds dīvains nedēļas sākums... Gaisā jūtams pavasaris, kas sniedz enerģiju un atver it kā jaunu elpu. Taču nemaz tik ļoti negribas ar joni mesties darbos – drīzāk sapņaini vērties ārā pa logu.

VĒZIS

Vēlies virzīties uz priekšu? Tad kaut kas jādara. Ļoti svētīgi būtu apgūt ko jaunu, neatkarīgi no diplomu un gadu skaita. Prioritāte tehnoloģiju programmām vai biznesa kursiem.

LAUVA

Lietišķajā jomā būsi pirmajās rindās un parādīsi sevi kā lielisku profesionāli. Nedēļa sākas ar uzrāvienu un ir cerības, ka tā arī turpināsies. Zināsi padomu jebkurā situācijā.

JAUNAVA

Tu neproti liekuļot un kāds kolēģis tavus aizrādījumus var ņemt tuvu pie sirds. Ja kritizē vai aizrādi, izvēlies formu, vārdus un toni. Saspringtas situācijas darbā nu galīgi nav vajadzīgas.

SVARI

Kolēģi vai biznesa partneri no tevis gaidīs radošas idejas un to netrūks. Katram sarežģītam jautājumam atradīsi pat vairākus risinājumus. Savā kolektīvā būsi īsts ideju ģenerators.

SKORPIONS

Nedēļas sākumā daudz emociju. Būs privātās tēmas, par kurām negribēsi runāt – kas pārdomājamas klusā vienatnē. Taču lietišķajā jomā ātri atradīsi kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Lietišķa diena: no agra rīta līdz pat vēlam vakaram. Finanses, profesionālie sasniegumi vai privātais bizness būs pirmajā vietā. Var pavērties jaunas iespējas, caur ko būtiski palielināt ienākumus.

MEŽĀZIS

Kā jau strādīgam cilvēkam, darbs allaž pirmajā vietā. Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un emocionāli dzīvosi līdzi norisēm darba vidē. Vakarā gan par pienākumiem vairs nedomā- jāatpūšas.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, iestājusies tāda kā rutīna. Viss zināms, viss iet pa ierastām sliedēm. Tu esi pārmaiņu cilvēks un prāts pamazām sāk piepildīties ar interesantām idejām. Tuvojas pārmaiņas.

ZIVIS

Ja izvirzīsies profesionālajā jomā un labi sevi parādīsi, par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Vari pretendēt uz algas pielikumu vai meklēt jaunas iespējas. Sekmīgs laiks ieguldījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu