Otrdienas horoskops: 7. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Soloviova Liudmyla/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 7. martam.

AUNS

Tevi iedvesmo jauni ceļi, tāpēc - lai nākotnē labāk nopelnītu, jau šodien ir vērts pievērsties mācībām, kas saistās ar tehnoloģijām vai pētīt jaunus biznesa modeļus.

VĒRSIS

Esi gatavs darboties komandā, jo tad būs labāki rezultāti. Kārtojot lietišķos jautājumus, esi gan vērīgs - var nākties saskarties ar kādu ne visai godīgu rīcību.

DVĪŅI

Vērosi, vai darbi sadalīti godīgi un vai kāds kolēģis nevēlas paslinkot uz tava rēķina. Būs situācijas, kas kaitinās un tad labākais variants pusdienas laikā un arī pēc darba doties garākā pastaigā izvēdināt galvu.

VĒZIS

Ir diezgan grūti izkāpt no komforta zonas, bet vajadzētu ieskatīties darba sludinājumos, padomāt par karjeru vai savu uzņēmumu. Diezgan sekmīgi tie projekti, kuri saistās ar ārzemju tēmu.

LAUVA

Pēkšņi var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādas iemaņas – ir tāds laiks, kad viss strauji attīstās un nepieciešamas jaunas zināšanas. Piesakies kursos, izpēti studiju piedāvājumus.

JAUNAVA

Daudz pienākumu, kas darāmi saliedētā komandā, bet pašam var nākties kārtot kādas darīšanas iestādēs vai bankās. Jebkuram jautājumam sagatavo juridiskos pamatojumus.

SVARI

Ļoti ražīga diena. Daudz paveiksi, saņemsi atzinīgus vārdus un arī novērtējumu materiālā izteiksmē. Naudas lietas būs svarīgas, jo paredzami arī dažādi tēriņi saimniecības vajadzībām.

SKORPIONS

Iespējamas jaunas pazīšanās ar cilvēkiem, kas vēlas sadarboties. Diez vai tie būs partneri ilgtermiņā, bet konkrēta projekta realizācija izdosies. Ātri jāizdara un jādodas tālāk uz priekšu.

STRĒLNIEKS

Neklausies kritiķos un skeptiķos, jo tev ir savs viedoklis un idejas, kuras būs aktuālas jau vistuvākajā nākotnē. Tu proti un arī vajag rēķināt kādus soļus uz priekšu.

MEŽĀZIS

Vajadzētu mērķēt augstāk un tālāk, virzīties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu. Profesionālajās lietās svarīgs arī ģimenes atbalsts, viedokļi gan var nesakrist, bet vienmēr ir vērts uzklausīt savējos.

ŪDENSVĪRS

Īstais laiks, lai meklētu atbalstītājus un jaunus sadarbības partnerus. Ir iespējas izveidot izdevīgas pazīšanās, kas jau drīz nesīs augļus, tostarp materiālā izteiksmē.

ZIVIS

Nemierīga diena, bet tu lieliski sapratīsies ar kolēģiem, un darbi ritēs raiti. Taču mājas dzīvē jāgādā par saticību. Ja izceļas strīdi, liec lietā savas diplomātiskās spējas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu