Ratiņu skandāls. Pēc Didrihsonu apsūdzības veikals "Depo" atvainojas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā Elīna un Nauris Didrihsoni jau atkal sacēla traci sociālajos tīklos. Nauris sākotnēji tika apsūdzēts iepirkumu ratu zādzībā, bet beigu beigās viss noskaidrojās un Nauris saņēma arī atvainošanos no uzņēmuma "Depo".

Elīna un Nauris gatavoja kārtējo video rullīti, lai reklamētu atlaides savā veikalā, un šoreiz kā rekvizītu izmantoja veikala "Depo" iepirkumu ratiņus. 

Nauris savā "Instagram" par to informēja savus sekotājus, rakstot "Depiņš izručīja".

Foto: Instagram ekrānuzņēmums

Pēc īsā stāstiņa publiskošanas sociālo tīklu sekotāji izteica versijas par to, ka Nauris ratiņus, iespējams, nozadzis. Eļļu ugunī pielēja paša lielveikala "Instagram" komentārs, kurā tā pārstāvis rakstīja, ka ratiņiem jāatgriežas Krasta ielas veikalā, citādi tikšot iesaistīti papildspēki.

Nauri tas sadusmoja, viņš sociālajos tīklos apskaidroja situāciju, proti, ka ratus viņš nav ņēmis bez atļaujas, bet gan bija sarunājis ar "Depo" darbiniekiem, ka pēc četrām stundām tos atgriezīs.

Viņš stāstījumā pauda neizpratni par neprofesionālo "Depo" rīcību un smaidot lika noprast, ka vēlas atvainošanos. To arī dabūja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by veikals-noliktava DEPO (@depolatvija)

Foto: Ekrānuzņēmums

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu