"Priekā, Ronij!" Kā Ronaldu reiz izglāba bijušā kolēģa randiņu ar "Mis Kaliforniju"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP / Scanpix

Bijušais angļu futbolists Denijs Simpsons podkāstā "Under The Cosh" pastāstījis, kā Portugāles futbola leģenda Krištianu Ronaldu reiz izglābis viņa randiņu ar "Mis Kaliforniju".

36 gadus vecais Simpsons, kurš pēc aizvadītās sezonas noslēdza spēlētāja karjeru, atminējās laiku, kad viņš devies uz randiņu ar "Mis Kaliforniju". Tas norisinājies Lesteras "City" draudzības spēļu tūres laikā Losandželosā.

Randiņu sarunājuši futbolista un skaistules kopīgie draugi. Simpsons neesot varējis atteikt, tāpēc izlavījies no viesnīcas un devies uz kādu restorānu Losandželosā.

"Randiņš iesākās slikti. Viņa droši vien nodomāja: "Kas tas par puisi? Es nesaprotu ne vārda, ko viņš saka." Godīgi sakot, bija smagi," podkāsta vadītāju smieklu pavadīts, atcerējās Simpsons.

Kad futbolistam šķitis, ka situācija kļūst bezcerīga un jāpārtrauc mocības, viņš sajutis vieglu uzsitienu uz pleca.

"Paskatos atpakaļ, un tur stāv Ronaldu. Saku: "Sveiks, Ronij!" Piecēlos kājās un viņu apskāvu. Nedaudz aprunājāmies," sacīja Simpsons.

Uzreiz pēc Ronaldu došanās tālāk randiņš ieguvis pavisam citu nokrāsu, jo "Mis Kalifornija" slaveno futbolistu, protams, atpazinusi.

"Kad apsēdos atpakaļ pie galda, viņa man jautāja, kā es pazīstu Ronaldu. Tā "starp citu" pateicu, ka kādreiz kopā ar viņu spēlēju. Un kopš tā mirkļa viņa pilnībā izmainījās. Pilnīgi cits cilvēks. Tāpēc priekā, Ronij! Bet jāsaka godīgi - cik slikti tas ir. Viņa zināja, kas es esmu, bet mums vienkārši nesaskanēja. Bet tad viņš parādījās un viss izmainījās," atcerējās futbolists.

Simpsons un Ronaldu kopā spēlēja 2007./2008. gada sezonā, pārstāvot Anglijas premjerlīgas flagmani Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu