Trīs Zodiaka zīmes, kuras martā gaida lielas pārmaiņas personīgajā dzīvē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NDAB Creativity/shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, kurām marts sola pārmaiņas personīgajā dzīvē. Iespējamas liktenīgas tikšanās un ne tikai.

Vērsis

Vientuļie Vērši jau sen ir vēlējušies romantiku un apskāvienus, un viņu aktīvie partnera meklējumi pirmajā pavasara mēnesī noteikti vainagosies panākumiem. Iespējams, ka nāksies pārskatīt vecos ieradumus un, iespējams, mainīt savu dzīvesveidu. Bet tādas pārmaiņas būs patīkamas un noderīgas. Atver savu prātu un sirdi. 

Dvīņi

Dvīņi martā izstaros fluīdus, kas piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Rādās, ka ir ideāls laiks tālākiem ceļojumiem, kuri solās būs būs ļoti labvēlīgi. Iespējams, tieši tur viņi satiks cilvēku, kurš viņus iepriecinās, un kas zina, varbūt pasaule sagriezīsies kājām gaisā.

Zivis

Zivīm martā gaida grūts, bet liktenīgs periods attiecību ziņā. Tos, kuri ir ilgstošās attiecībās, gaida nopietns pārbaudījums. Nevajadzētu jau iepriekš pārdzīvot – mīlestībai pārbaudījumi nāks par labu. Ja attiecības turpināsies, tās kļūs vēl stiprākas, un, ja tās sabrūk, tas būs sākums ceļam uz patiesu laimi. Vientuļniekiem šajā mēnesī ir iespēja atrast savu mīlestību. Galvenais ir neatmest izredzes un beigt ignorēt likteņa zīmes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu