VIDEO ⟩ "Jau tā uz nervu tabletēm dzīvoju!" Siguldas dome no dzīvokļa izliek sirmgalvju pāri (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Siguldas novada dome lēmusi no pašvaldības dzīvokļa izlikt senioru pāri. Abi sirmgalvji jau 20 gadus dzīvo daudzdzīvokļu namā Siguldā, Lakstīgalas ielā, pašvaldībai piederošā dzīvoklī, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Pārim dzīvokli pirms 20 gadiem pašvaldība ierādīja pēc tam, kad saimnieks nojauca namu, kurā agrāk pāris dzīvoja.

Jau pērn Siguldas novada pašvaldība sirmgalvjus nepatīkami pārsteidza, lemjot izlikt abus seniorus no vietvarai piederošā divistabu dzīvokļa. Viņiem tika noteikts izvākšanās laiks līdz septembra vidum. Vēlāk gan Siguldas novada pašvaldības vadība uzdeva atbildīgajiem speciālistiem pārskatīt lēmumu par īrnieku izlikšanu no dzīvojamām telpām un lēma, ka īrnieki tomēr var turpināt apdzīvot telpas.

Taču seniori nu vēsta, ka pašvaldība, pārskatot pirmo lēmumu, šā gada janvārī tomēr atkārtoti lēma, ka viņiem jāizvācas, dodot laiku līdz aprīļa beigām.

"Labs teiciens – kā var nesolīt? Mums tagad pakārties vai sadzerties kaut kādas tabletes? Jau tā uz nervu tabletēm dzīvoju!" saka neapskaužamajā situācijā nonākusī Lauma.

"Viņi pateica – atnāks tiesu izpildītājs un izmetīs pagalmā! Solīja, ka nokārtos, kaut ko palīdzēs, bet izrādījās, ka ne. Kad izliks pagalmā, iesim uz garāžu, kas arī nav mūsu. Tur jau mūsu mantas pelē!"

Pašvaldībā norādīja, ka konkrēto dzīvokli paredzēts ierādīt tiem, kuri gaida dzīvokļu rindā. Senioru pāris par tiesībām palikt miteklī cīnīsies tiesā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu