Provokatīvā influencere Yana Bruk Dānijā tūristu un kameras priekšā atkailinās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Pikantēriju šovā "Mīla kemperī", pārbaudot dalībnieku savstarpējās attiecības un saikni, katrā epizodē ir jāveic kāds pārbaudījums. Nonākot Dānijā, šova veidotāji pāriem deva uzdevumu attēlot slaveno nāriņas skulptūru. Uzdevumu izpildes laikā slavenā digitālā satura veidotāja Yana Bruk, lai uzvarētu, nekautrējās atkailināties, un tas pievērsa lielu tūristu uzmanību.

Jaunākajā sērijā bija redzams, ka mīlestības un iepazīšanās šova "Mīla kemperī" dalībnieki ir sasnieguši Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu. Viņus sagaidīja pavisam interesants pāru uzdevums - pārīšiem tas jāpilda pie slavenās nāriņas skulptūras, un daži, lai uzvarētu, bija gatavi pat izģērbties, jo uz spēles bija likta imunitāte. Apzinoties uzdevuma nopietnību, ilgi nevilcinoties, Yana Bruk izģērbās visu priekšā, lai pēc iespējas tuvāk attēlotu nāras skulptūru.

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Yanas Bruk kailums un skaistums piesaistīja ne vienu vien tūristu, kuri uzņēma arī bildes ar latviešu daiļavu. Par pārsteigumu gan televīzijas skatītājiem, gan pašiem dalībniekiem kailums uzvaru nenesa, jo šajā uzdevumā uzvarēja pozitīvā Ketija un Ričards.

Arī šoreiz kādam no dalībniekiem bija jāpamet šovs, un to nācās darīt Kristai, kurai neizdevās šovā atrast mīlestību. Šovam pievienojās jauna dalībniece - gaišmatainā Agnese.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu