VIDEO Meksikas skaistuma karaliene rezervē 14 ēdienu maltīti restorānā, lai nozagtu miljonu vērtu vīnu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: policia/"Twitter"

Priscila Lara Gevara, bijusī Meksikas skaistumkonkursa "Miss Earth 2016" dalībniece, un viņas partneris Konstantīns Gabriels Dumitru pērn vairākus mēnešus pavadīja bēgot, jo bija nozaguši vīna pudeles izsmalcinātā Spānijas restorānā. Viena vīna pudele bija 1,7 miljonu dolāru vērtībā. Tiesa lēmusi abiem vainīgajiem piespriest četru gadu cietumsodu.

28 gadus vecā Priscila Lara Gevara un 49 gadus vecais Konstantīns Gabriels Dumitru 2021. gada 27. oktobrī nozaga vairākas vīna pudeles.

Viena no pudelēm bija no 1806. gada, un tās vērtība bija aptuveni 330 000 ASV dolāru, norāda policija. Amatpersonas publiskoja videomateriālus, tostarp kadru, kurā abi atstāja viesnīcu ar nozagto vīnu.

Viņi bija apmeklējuši viesnīcu trīs reizes vasarā, plānojot savu zādzību. Zādzības dienā Gevara reģistrējās viesnīcā ar viltotu Šveices pasi, savukārt Dumitru ieradās kā nereģistrēts viesis.

Tajā vakarā pāris pasūtīja 14 ēdienu maltīti viesnīcas "Michelin" zvaigznes restorānā, un pēc tam viņus vadīja ekskursijā pa vīna pagrabu.

Kad viņi atgriezās savās istabās, Gevara piezvanīja apkalpošanas dienestam, lai pulksten divos pasūtītu salātus ar mērķi novērst reģistratūras darbinieka uzmanību, kurš bija viens nakts maiņā.

Reģistratūras darbinieks sākumā atteicās pamest savu posteni, prātojot, kāpēc Gevara grib salātus, ja tikko pabeigusi 14 ēdienu maltīti.

Bet galu galā viņš atstāja recepciju uz 20 minūtēm, kas deva Dumitru gana laika nozagt vīna pagraba atslēgas karti.

Taču vēlāk Dumitru saprata, ka nozadzis nepareizo atslēgu, un viņam bija jāzvana Gevarai, lai tā vēlreiz novērstu reģistratūras darbinieka uzmanību, raksta "The Guardian", atsaucoties uz tiesas paziņojumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu