VIDEO ⟩ "Vecāki - kādreizējās amatpersonas." Iedzīvotājs pēc traģiskās avārijas uz Siguldas šosejas gadiem gaida tiesas lēmumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: saravuth/shutterstock

Apritējuši septiņi gadi, kopš uz Siguldas šosejas Garkalnes pusē avārijā dzīvību zaudē transportlīdzekļa pasažiere. Raidījumā "Bez tabu" vērsies automašīnas vadītājs, izklāstot avārijas apstākļus un bažas.

"Mani aizveda uz slimnīcu, uz neiroloģijas nodaļu, bet sievu – uz morgu. Man te ir izraksts, – gandrīz kā caur gaļasmašīnu izlaista," stāsta Viktors. 

Videoreģistratorā redzams, kā pa labo joslu braucošais automašīnas "Lexus" vadītājs, vēloties apsteigt priekšā braucošo transportlīdzekli, veica manevru, nerēķinoties ar Viktora vadīto auto.

"Volvo" sagriezās un pilnā ātrumā izlidoja no ceļa braucamās daļas. Saviem spēkiem no transportlīdzekļa izkāpa priekšā sēdošais pasažieris un uzreiz steidza palīgā aizmugurē esošajai pasažierei.

Sievietes ķermenis bez dzīvības pazīmēm tika atrasts zem automašīnas.

Viktors vēsta, ka paļāvās uz objektīvu izmeklēšanu un taisnu tiesu, taču galarezultātu neesot izdevies panākt vēl šobaltdien. "Volvo" šoferim aizdomas, ka savu roku pielikuši otras automašīnas vadītāja vecāki – kādreizējās amatpersonas.

Plašāk skatieties sižetā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu