"Mazuli, tu esi ļoti gaidīts!" "Māmiņu kluba" vadītāja ir otrā bērniņa gaidībās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Kristīne Beitika ir otrā bērniņa gaidībās, par jauko notikumu viņa pavēstījusi savā "Instagram".

"Mēs iesoļojam otrajā trimestrī. Zem sirds pukst vēl viena sirsniņa! Vai tas patiesi notiek? Tā vienkārši, tik viegli un gaidīti tu ienāci, pārsteidzot mūs! Mazuli, tu esi ļoti gaidīts!" gaidāmajam bērniņam ierakstu vietnē "Instagram" velta Beitika. 

Kā zināms, Kristīne ar vīru Artūru pēc piecu gadu gaidīšanas kļuva par vecākiem meitiņai Elizabetei 2021. gada augustā.

Kristīne kopā ar ģimenes terapeiti Līvu Spuravu vada "Māmiņu klubu" kopš 2022. gada. Toreiz, piesakot sevi raidījumā, Kristīne sacīja: "Es sevi dēvēju par veselīga un laimīga dzīvesveida entuziasti, jo mani aizrauj rast veidus, kā darīt priecīgāku šodienu, atrast prieka brīžus ikdienā un jēgpilnība tajā, ko daru."

"Gadu laikā, kamēr gaidījām piesakoties savu pirmo bērniņu, daudz strādāju ar sevi, mainoties fiziski un arī emocionāli. Kārtoju veselības jautājumus, pievērsos sev, sāku vairāk domāt par savu ķermeni un emocionālo pasauli. Priecājos par iepazīšanos ar Līvu, tieši viņa mani stiprināja un atbalstīja, saveda kopā ar psihoterapeiti ar kuru risinājām "psiholoģiskās neauglības" jautājumus.

"Māmiņu klubā" vēlos aktualizēt bez bērnkopības padomiem vienlīdz svarīgo mammas pašsajūtu un labsajūtas nozīmi, kā arī mani interesē viss, kam šobrīd iet cauri mana mazā Elizabete. Ticu, ka arī citām mazuļu mammām un sievietēm būs noderīga mana pieredze - apvienojot jaunās māmiņas un ar sevi apmierinātas sievietes lomas!"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu